Suudi Kraliyet Ailesi Cemal Kaşıkçı'nın Ailesini Kabul Etti!

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmesinin sonrasında Riyad hükumetinden kritik bir adım geldi. Kral Selman, Kaşıkçı ailesini kabul etti, görüşmeye Prens Selman da katıldı.

23.10.2018-16:43 - (Son Güncelleme: 23.10.2018-16:53) Suudi Kraliyet Ailesi Cemal Kaşıkçı'nın Ailesini Kabul Etti!

Suudi Kral Selman, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilen Cemal Kaşıkçı'nın ailesini ağırladı.

KRAL SELMAN, KAŞIKÇI AİLESİNİ KABUL ETTİ

Suudi Arabistan Kralı Selman, Cemal Kaşıkçı ailesiyle bir araya geldi. Görüşmede Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın da olduğu bildirildi.

Kral Selman ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman, Kaşıkçı ailesini telefonla arayarak taziyelerini sunmuştu.

"KİM OLURSA OLSUN HESAP VERECEK"

Suudi Arabistan Kralı Selman, "Sorumluluklarını yapmayanlardan hesap sorulacak. Hayatını kaybetmesinden sorumlu bulunanlar ve vazifesini yerine getirmeyenler, kim olursa olsun hesap verecek" dedi.

KAŞIKÇI NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Suudi Arabistan hükumeti, 2 Ekim'de İstanbul Başkonsolosluğu'na girmesinin ardından haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın "konsolosluk binasında meydana gelen arbede neticesinde hayatını kaybettiğini" söylemişti.

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'da yayınlanan habere göre, Suudi Arabistan Başsavcılığı'nın yaptığı soruşturma neticesinde, Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdiği esnada burada olan "başka Suudi vatandaşlarla tartışmaya giriştiği, tartışmanın arbedeye döndüğü ve bunun neticesinde Kaşıkçı'nın yaşamını yitirdiği" bildirildimişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal