Meksika'nın Ankara Büyükelçisi Cordova: 2019 Meksika-Türkiye İlişkileri İçin Bir Fırsat Yılı

Meksika'nın Ankara Büyükelçisi Cordova, 2019 senesinin Türkiye-Meksika ilişkileri bakımından bir fırsat yılı olabileceğini ve ikili ilişkilerin ilerletilmesi için yeni adımlar atılabileceğini ifade etti.

11.04.2019-12:59 - (Son Güncelleme: 11.04.2019-12:54) Meksika'nın Ankara Büyükelçisi Cordova: 2019 Meksika-Türkiye İlişkileri İçin Bir Fırsat Yılı

Meksika'nın Ankara Büyükelçisi Bernardo Cordova, Türkiye-Meksika ilişkileri ile iki ülkenin ekonomik ve kültürel iş birliği hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Meksika ile Türkiye'nin, dünyanın en büyük 15. ve 17. ekonomileri olduğunu belirten Cordova, iki ülkenin de genç bir nüfusa, modern ve gelişmekte olan bir yapıya sahip olduğunu vurguladı. Cordova, ikili ilişkileri dikkate alarak ticaretin de aynı oranda gelişmiş bir seviyede olması gerektiğini belirtti.

DOĞRUDAN UÇUŞ TURİZMİ ETKİLEYECEK

Türk Hava Yolları (THY) Kargo'nun geçen sene Ekim ayında Meksika'ya uçuşlar başlattığını hatırlatan Cordova, THY'nin önümüzdeki Ağustos ayında direk uçuşlara başlayacak olmasının, turizm ve ticareti olumlu bir şekilde etkileyeceğini kaydetti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal