LGTB Karşıtı Macar Politikacı Eşcinsel Partisinde Yakalandı!

Macaristan'da LGTB nefretiyle tanınan Avrupa Parlamentosu (AP) Milletvekili Jozsef Szajer, eşcinsellerin düzenlediği partide yakalandı.

02.12.2020-11:31 - (Son Güncelleme: 02.12.2020-11:32) LGTB Karşıtı Macar Politikacı Eşcinsel Partisinde Yakalandı!

Macaristan'da  eşcinsel evliliklerinin yasaklanması kararında büyük rol oynayan Avrupa Parlamentosu (AP) Milletvekili Jozsef Szajer, erkeklerin yer aldığı grup seks partisinde yakalandı.

Brüksel'de eş cinsellerin uğrak noktası olan barın gizli bir bölümünde düzenlenen yasa dışı seks partisinde görülen muhafazakar  Jozsef Szajer uyuşturucuyla yaklandı.

Aynı zamanda koronavirüs kısıtlamalarının uygulamada olduğu saatlerde yapılan partide 25 erkek çıplak ele geçirildi.

Eşcinsellerin düzenlediği grup seks partisinde yakalanan Milletvekili Jozsef Szajer, polisten kaçmak isterken yaralandı.

Uyuşturucunun da kullanıldığı, erkekler arasında yapılan seks partisinde, LGTB karşıtı görüşleriyle tanınan Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın partisine mensup Avrupa parlamenteri Jozsef Szajer ile 2 üst düzey Avrupa Birliği (AB) diplomatının da bulunduğu ortaya çıktı.


AP'de çoğunluğa sahip olan muhafazakar Avrupa Halk Partisi (MEP) üyesi olan Macar politikacı, yaşadığı skandal sonrası, her şeyi açıkladı.

Szajer, ''Partideydim. Polis kimlik sordu. Yanımda kimliğim olmadığı için AP üyesi olduğumu söyledim. Polis sözlü uyarıda bulundu ve beni evime götürdü'' ifadelerini kullandı.

Karısından ailesinden ve seçmenlerinden af dileyen Macar siyasetçi, AP üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal