Kocasının Küvette Bastığı Erkek Çocuklarıyla İlişkiye Giren Kadına 7 Yıl Hapis!

Amerika'da 35 yaşındaki Amanda Katherine Steele, küçük yaştaki erkek çocuklarla ilişkiye girmesi sebebiyle yedi sene hapis cezasına çarptırıldı. Kadının eski eşi, karısını bir çocukla evin küvetinde basınca müdahale etmek istediğini ancak Amanda'nın sinirlenerek kendisine tepki verdiğini söyledi.

20.11.2020-15:17 - (Son Güncelleme: 20.11.2020-15:57)

ABD'de Soda Springs şehrinde yaşamını sürdüren Amanda Katherine Steele ile ilgili, pek çok küçük yaştaki erkek çocuğuyla cinsel ilişki yaşadığı için soruşturma başlatıldı.

Amanda, ufak yaştaki erkek çocuklarıyla cinsel ilişkiye girdiğini kabul etti. Amanda'nın yedi sene hapis cezası almasına karar veren hakim, cezanın doksan gününü cezaevinde geçirmesine kalan zamanın da ertelenmesine hükmetti.

Amanda yedi senelik süre boyunca aynı suçu yinelerse kalan cezasını çekmek için hapishaneye yollanacak.

EŞİ KÜVETTE YAKALAMIŞ

Amanda Katherine Steele'nin kocası onu evlerinin küvetinde bir çocukla yakalayınca müdahale etmek istediğini ancak Amanda bu duruma öfkelenerek kendisine tepki verdiğini, hadisenin ardından Amanda ile ayrıldıklarını dile getirdi. Kayınpederi, Amanda'nın onlarca erkek çocukla cinsel ilişki yaşadığını ihbar edince olay günyüzüne çıktı.

İLİŞKİYE GİREBİLMEK İÇİN OKULDAN KAÇMIŞ

Soruşturmada Amanda'nın cinsel ilişkiye girdiği çocukların hepsinin 17 yaşının altında olduğu ortaya çıktı.

Gençlerden biri ifadesinde; evli olduğu zamanda Amanda ile pek çok kez cinsel ilişkiye girdiklerini, hatta bazı zamanlarda Amanda ile cinsel ilişkiye girmek için okula gitmediğini dile getirdi.

17 yaşındaki çocuk Amanda'nın kendisine kendisinden daha küçük yaşta başka erkeklerle de ilişki yaşadığını ancak bu çocukların kimler olduğunu bilmediğini dile getirdi. Başka bir gencin de yer yer kendi evlerinde yer yer de Amanda'nın evlerinde ilişki yaşadıklarını dile getirdi.

Amanda'ya hapis cezasının yanında kamu için 300 saat ücretsiz çalışma ve 4.000 dolar para cezası almasına karar verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal