Kafasına Bıçak Saplandı, 3 Gün Sonra İşe Döndü

Güney Afrika'da sokakta dolaşan Christopher Harker'ın kafasına tanımadığı bir şahıs tarafından bıçak saplandı. Kafasına dört adet dikiş atılan Harker, feci hadiseden sadece üç gün sonra toparlanarak işinin başına döndü. Harker'ın yaralı durumdaki görüntüleri sosyal medyada oldukça yankı uyandırdı.

19.11.2020-16:40 - (Son Güncelleme: 19.11.2020-17:36)

Cape Town'da 'Halka' lakabıyla bilinen 38 yaşında olan Christopher Harker, yayınladığı bir video ile sosyal medyada oldukça ses getirdi. Görüntüde Harker'in kafasına saplanmış olduğu görünüyor.

Bıçağın kafasına nasıl saplandığını Harker şu ifadeleri kullandı:

"Bir anda karşıma bir adam çıktı ve sert bir darbe hissettim. Darbenin ardından adamı kovalamaya başladım ve o anda sağ tarafımda kafama bir bıçağın girdiğini hissettim".

'BIÇAĞI ÇIKARMAYA ÇALIŞTIM'

Harker, meydana gelen korkunç hadisenin devamını "Kendime daha fazla zarar verme ihtimalim olduğunu anladığımda yavaşlayarak bıçağı çıkarmaya çalıştım. Ancak çevredekiler yardımın gelmesini beklememi söylediler" ifadeleriyle anlattı.

3 GÜN SONRA İŞİNİN BAŞINA DÖNDÜ

Hastaneye girdiği esnada gören herkesin hayret içinde kendisine baktığını dile getiren Harker mucizevi bir şekilde 11 Kasım tarihindeki saldırıdan üç gün sonra işinin başına döndü.

Kafasına dört dikiş atılan bahtsız adam günde iki defa ağrı kesici kullanıyor.

ÜÇ SENE ÖNCE ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNMÜŞ

Meydana gelen bu hadise, Harker ile alakalı başka bir gerçeği daha gün yüzüne. Harker, üç sene önce yedi yerinden vurulduğunu ve ailesinin kendisini kefenle dahi gördüğünü dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal