İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ne Hava Saldırıları Düzenlendi: 7 Ölü

Esed rejimi ve destekçisi Rusya'ya ait savaş uçaklarının İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki yerleşimlere yoğun hava saldırıları devam ediyor. Rusya ve rejimin hava saldırılarında 7 sivil hayatını kaybetti

29.07.2019-14:07 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-15:17) İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ne Hava Saldırıları Düzenlendi: 7 Ölü

Suriye'de Beşşar Esed rejimi ve Rusya'ya ait savaş uçaklarının, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki yerleşimlere düzenledikleri yoğun hava saldırılarında 7 sivil hayatını kaybetti.   

Muhaliflere ait uçak gözlemevi tarafından, Esed rejiminin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi sınırları içindeki Hama ilinin Latmin köyüne, Rusya'nın da Kefer Zita ilçesine hava saldırıları gerçekleştirdiği açıklandı.

Sivil Savunma (Beyaz Baretliler) kaynaklarından elde edilen bilgiye göre, sabah saatlerinde gerçekleştirilen hava saldırılarında Hama'nın Kefer Zita ilçesinde 5 ve Latmin köyünde 2 olmak üzere toplam 7 sivil hayatını kaybetti.

Yoğun hava saldırıları sürerken, ölü sayısının yükselmesinden endişe ediliyor.

115 SİVİL HAYATINI KAYBETTİ  

Rusya ve Esed rejiminin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ne geçtiğimiz hafta başından bu yana düzenlediği hava ve kara saldırılarında yaşamını yitiren sivil sayısı 115'i aştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal