Hipersonik Trump

ABD Başkanı Donald Trump'tan dikkat çekici bir açıklama geldi.Rusya’nın hipersonik füzesini selefi Barack Obama yönetiminden bu tür teknolojiler hakkında bilgi çaldıktan sonra geliştirdiğini iddia etti.

19.09.2020-16:11 - (Son Güncelleme: 19.09.2020-16:15) Hipersonik Trump
Seçim çalışmaları için Minnesota’daki mitingde konuşan Trump, kendisine yöneltilen gizli bilgileri paylaştığı suçlamalarına yanıt verdi.

Hakkında suçlamaları reddeden Trump, sadece dünyanın en güçlü silahına sahip olduklarını söylediğini, silah hakkında bilgi vermediğini söyledi. Trump, bu silahı kullanmalarının asla gerekmemesini umduğunu da ifade etti.

Trump, bir füzeden beş kat daha etkili ve hızlı gidebilen muhteşem bir hipersonik füzemiz var. Rusya, füzeyle ilgili bilgiyi Obama yönetiminden çaldı. Sonra kendi füzesini yaptı diyen

ABD Başkanı Trump münazaralar öncesi polemik yarattı.

RUSYA VE ÇİN BİZİ KISKANIYOR

ABD’nin elinde dünyanın en güçlü füzesi olduğunu tekrarlayan Trump, Ordumuzu kimsenin mümkün olabileceğini düşünmediği bir seviyeye yükselttik. İnsanlığın bildiği en güçlü silaha sahip olduğumuzu söyledim.

Trump,ın  bahsettiği silahın Rusya ve Çin’in ABD’yi kıskanmasına yol açacak düzeyde gelişmiş olduğunu dile getirdi.

Trump, mayıs ayında Beyaz Saray’daki bir törende şu anda dünyada var olan herhangi bir füzeden 17 kat daha hızlı gidebilen bir füze üzerinde çalıştıklarını ileri sürmüştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal