Ermenistan Savunma Bakanlığı Yetkilisi: Azerbaycan Bizden Çok Üstün

Azerbaycan ordusunun ilerleyişi karşısında ağır yenilgi alan Ermenistan tarafından itiraf niteliğinde bir açıklama geldi. Ermenistan Savunma Bakanlığı temsilcisi, Azerbaycan ordusunun her açıdan kendilerinden çok üstün olduğunu söyledi.

22.10.2020-16:38 - (Son Güncelleme: 22.10.2020-16:30) Ermenistan Savunma Bakanlığı Yetkilisi: Azerbaycan Bizden Çok Üstün

Azerbaycan'ın işgal edilen topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonlarda ağır kayıplar veren ve geri çekilmek zorunda kalan Ermenistan'ın çaresizliği, yetkililerin açıklamalarına da yansıyor. Ermenistan Savunma Bakanlığı temsilcisi Artsrun Hovhannisyan, Ermenistan Kamu Televizyonu'na itiraf gibi açıklamalarda bulundu.

"AZERBAYCAN BİZDEN ÇOK ÜSTÜN"

İki ordu arasında kıyaslama yapan Hovhannisyan, Azerbaycan birliklerinin sayıca üstün olduğunu dile getirdi. Hovhanniasyan, "On iki kat daha fazlalar, bunun ne olduğunu anlıyor musunuz? Böyle bir şey, savaş tarihinde neredeyse hiç olmamıştır ya da çok nadir olmuştur" şeklinde konuştu.

"YÜKSEK TEKNOLOJİYE SAHİP ORDULARI VAR"

Azerbaycan ordusunun yüksek teknolojiye sahip olduğuna dikkat çeken yetkili, "Düşmanın yüksek teknolojiye sahip bir ordusu var. Aynı anda bizim yönümüze birden fazla İHA ve füzeler gönderildi. Onlar çok küçük ve çevikler. Fizik de İHA'dan yana" dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal