Beyaz Saray, Trump'ın Sığınakta Saklandığını Yalanladı

ABD, protestocular şehirler gösterilerine devam ederken, Beyaz Saray, Cumhuriyetçi senatörün Trump'ın sığına saklandığı şeklindeki iddiasını yalanladı.

01.06.2020-10:32 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-10:17) Beyaz Saray, Trump'ın Sığınakta Saklandığını Yalanladı

Geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda, bir polis memuru Afro-Amirkan George Floyd'u canice öldürürken, ülkede protesto gösterileri başladı. Protestolar büyürken, göstericiler Beyaz Saray'ın önüne kadar geldi.

Beyaz Saray'a yakınlığı ile bilinen Cumhuriyetçi senatör ise ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray'ın altına kurulan bir sığınakta kaldığını açıkladı. Senatörün adı açıklanmazken, Beyaz Saray yönetiminden bir yetkili de bu iddiaları doğruladı. Trump'ın terör saldırısı gibi acil durumlar için hazırlanan sığınakta yaklaşık bir saat kaldığı açıklandı. Öte yandan, Trump'ın eşi ve oğullarının da sığınakta saklandığı iddia edildi.

TRUMP'IN EŞİ VE ÇOCUKLARININ DA SIĞINAKTA SAKLANDIĞI İDDİA EDİLDİ

Cumhuriyetçi siyasetçi, "Trump ve ailesi bu protestoların büyüklüğünden ve şiddetinden sarsıldı" açıklamasını yaptı. İsmini açıklamayan kaynak Melania Trump ve çiftin 14 yaşındaki oğulları Barron'un da sığınakta olup olmadığı bilmediğini söyledi.

BEYAZ SARAY YALANLADI

Konuyla ilgili olarak Beyaz Saray bir açıklama yaptı ve Başkan Trump, sığınakta saklandı" iddialarının gerçeği yansıtmadığını, Trump'ın söz konusu günde çalışmalarını ofisinde yürüttüğü belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal