Bahreyn ve Kuveyt'te Korona Virüs Vaka Sayısı Artıyor

Geçtiğimiz günlerde Bahreyn ve Kuveyt ülkelerinde korona virüs görüldüğünü açıkladı. Yeni gelen bilgilere göre bu ülkelerdeki vaka sayısı arttı.

26.02.2020-08:48 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-09:02) Bahreyn ve Kuveyt'te Korona Virüs Vaka Sayısı Artıyor

Çin'in Vuhan kentinden yayılan korona virüs salgını dünya üzerinde yayılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bayreyn ve Kuveyt ülkelerinde korona virüs vakası tespit edildiğini duyurdu.

Bahreyn Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamalarda, İran'dan gelen Suudi Arabistan ve Bahreyn vatandaşı 6 kişide korona virüs tespit edildiğini duyurdu. Bakanlık, korona virüs vakası görülen ülkelerden gelen tüm yolcuları incelemek için gerekli tedbirlerin aldığını belirtti ve şüpheli olarak gördükleri kişileri 14 gün boyunca karantina altında tuttuklarını açıkladı. 

Bahreyn Sivil Havacılık Kurumu da Dubai ve Sharjah (Şarika) Uluslararası Havalimanı'ndan gelen tüm uçuşların 48 saat süreyle askıya alındığını aktardı. Öte yandan Kuveyt Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İran'dan gelen 8 kişide korona virüs tespit edildiği açıklandı. 

İran’dan gelen kişilerin karantina altına alındığı beliritilen açıklamada, karantina altındaki kişilerin sağlık durumlarının stabil olduğu ve bir devlet hastanenin virüsle mücadele için boşaltıldığı bildirildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal