ABD'nin Britanya Büyükelçisi: Trump Ve Johnson'ın İlişkileri Heyecan Verici Olacak

ABD'nin Britanya Büyükelçisi Woody Johnson, ABD başkanı Donald Trump ve Britanya Başbakanı Boris Johnson'un ilişkilerinin heyecan verici olacağını ifade etti

27.07.2019-10:06 - (Son Güncelleme: 27.07.2019-10:01) ABD'nin Britanya Büyükelçisi: Trump Ve Johnson'ın İlişkileri Heyecan Verici Olacak

ABD'nin Britanya Büyükelçisi Woody Johnson İngiliz medyasına değelendirmelerde bulundu. Johnson ,Boris Johnson ve Donald Trump'ın liderlik tarzında birçok ortak noktaları bulunduğunu ve ikilinin ilişkilerinin heyecan verici olacağını ifade etti.

Johnson, "Yollarda engebeler olacak fakat ancak biz iki büyük ülkeyiz. Eğer ülkelerimize optimist bir şekilde bakarsak bu ülkedeki tüm insanları referandumda oy verdiğimiz bütün her şeye ve özgürlüğe taşıyacağız. Ben hem Trump'ın hem de yeni başbakanımızın istediğinin bu olduğuna inanıyorum" sözlerini aktardı .

BRİTANYA'NIN TRUMP'I  

Trump, Johnson'ın başbakan olmasını memnuniyetle karşıladı, harika bir iş yapacağını ve hatta onun Britanya'nın Trump'ı olduğunu belirtmişti. Brexit destekçisi olan ABD Başkanı Trump, eski Başbakan Theresa May'ın AB ile müzakerelerini sert bir şekilde eleştirmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal