ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür!

ABD Başkanı Trump, Rahip Brunson'un serbest kalması ile alakalı yaptığı açıklamada, "Rahip Brunson, çok zor dönemlerden geçen iyi bir Hristiyan. Destekleri için Erdoğan'a teşekkür ediyorum." dedi.

13.10.2018-17:21 - (Son Güncelleme: 13.10.2018-17:26) ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür!

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter sayfasında dün serbest kalan Rahip Andrew Craig Brunson hakkında açıklama paylaştı. Trump, sosyal medyadan yayınladığı açıklamada, "Türkiye tarafından serbest bıraklıan Pastör Brunson bu öğleden sonra Oval Ofis'te benimle beraber olacak. O zor bir tecrübe geçirmiş harika bir Hristiyan. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destekleri için teşekkür ediyorum." dedi.

TRUMP, ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye saatiyle 21.30'da Beyaz Saray'daki Oval Ofis'te Rahip Brunson'u ağırlayacağını söyleyen Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Terör örgütleri için suç işlediği ve casusluk yaptığı suçlaması ile yargılanan ABD'li rahip Brunson, dün 3 sene 1 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Adli kontrol koşulu ile yurt dışı çıkış yasağı kaldırılan Brunson, dün akşam Türkiye'den ayrılarak Almanya'ya hareket etmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal