Dünya devleri dev takasa hazırlanıyor: Depay Liverpool’a, Firmino Barcelona’ya

Takımda fazla forma şansı bulamayan Roberto Firmino ile yollarını ayırmak isteyen Liverpool, oyuncuyu Barcelona’dan Memphis Depay’ı transfer etmede takas olarak kullanmaya hazırlanıyor. İşte haberin detayları...

26.09.2022-12:55 - (Son Güncelleme: 26.09.2022-14:52) Dünya devleri dev takasa hazırlanıyor: Depay Liverpool’a, Firmino Barcelona’ya

İngiltere Premier Ligi’nde yeni sezona istediği gibi başlayamayan Liverpool’da ara transfer dönemi hazırlıkları şimdiden başladı. Takımda Diaz, Nunez ve Salah’ın arkasında yedekte kalan Brezilyalı hücum oyuncusu Roberto Firmino, önümüzdeki transfer döneminde kırmızılardan ayrılabilir. İngiliz ekibi bir süredir nabız yokladığı Barcelona’nın Hollandalı futbolcusu Memphis Depay’ı transfer etmek için Brezilyalıyı takasta kullanmak istiyor. 

Depay Liverpool’a, Firmino Barcelona’ya 

Yaz transfer sezonunda Sadio Mane ile yollarını ayıran Liverpool, takımın önemli parçalarından birisi olan fakat son zamanlarda yedek kulübesine bağlı kalan 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Roberto Firmino’yu da göndermek istemişti. Fakat Firmino takımdan ayrılmayı reddetti. 

Firmino Depay

Firmino’nun ara transfer döneminde Barcelona’dan Memphis Depay ile takas edilmek istendiği iddia edildi. İngiliz basını Barcelona’nın da bu transfere sıcak baktığını kaydetti. 

2015 yılında Hoffenheim’dan Liverpool’a transfer olan Roberto Firmino, burada çıktı 333 maçta 101 gol atarken, 100 de gol pası verdi. Oyuncu Brezilya Milli Takımı formasını da 55 kez terletirken, 17 gole imza attı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal