Son dakika: Okula silahlı saldırı, yaralılar var

Rusya’da bir okula silahlı saldırı düzenlendi. Yetkililerden ilk açıklama geldi…

26.09.2022-11:34 - (Son Güncelleme: 26.09.2022-14:18) Son dakika: Okula silahlı saldırı, yaralılar var

Rusya’da bir okula silahlı saldırı düzenlendi. Irkutsk bölgesindeki Ust-Ilimsk kasabasında askeri alımların yapıldığı okula silahlı saldırı düzenlendi. 

Rusya’da okula silahlı saldırı

Saldırı sonrasında yapılan yazılı açıklamada, “Alexander Vladimirovich Eliseev adlı komutanın vurulduğunu, durumunun ağır olduğunu ve yoğun bakımda tedavi gördüğünü duyurdu. Kobzev, açıklamasında, "Bugün acil bir durum yaşandı. Ust-Ilimsk'te genç bir adam askeri kayıt bürosuna ateş açtı. Komutan Alexander Vladimirovich Eliseev, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Saldırgan gözaltına alındı ve kesinlikle cezalandırılacaktır. Tam tersine birlik olmamız gereken bir zamanda böyle bir şey yaşandığı için utanıyorum. Birbirimizle değil, gerçek tehditlere karşı savaşmalıyız. Güvenlik önlemlerinin güçlendirilmesi için talimat verdim. Herkesten sakin olmasını rica ediyorum" ifadeleri yer aldı. 

İntihar etti

Yaşanan korkunç anlarda kendilerini sınıflarına kilitleyen bazı öğrencilerin kurtulmak için camdan atladığı, silahlı saldırganında intihar ettiği iddia edildi. Korunç olayda 7'si öğrenci 13 kişi hayatını kaybetti.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal