Dr. Ramazan Kurtoğlu: Korona Virüs Küresel Bir Oyun

CNN Türk'te yayınlanan bir programa konuk olan Dr. Ramazan Kurtoğlu, korona virüs salgınının bir oyun olduğunu söyledi ve elinde belgelerin olduğunu belirtti.

26.02.2020-15:14 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-15:56)

Çin'in Vuhan kentinden yayılan ve dünyada tedirginlik yaratan korona virüs salgını ile ilgili olarak her gün yeni bir değerlendirme yapılıyor. CNN Türk'te yayınlanan bir programa konuk olan Dr. Ramazan Kurtoğlu, yeni bir dünya düzeni kuruluyor dedi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Korona virüs salgınının küresel bir oyun olduğunu söyleyen Kurtoğlu, "Yeni bir dünya düzeni kuruluyor. Bir oyun bu. Amerika'da iki üniversite bu oyun üzerine yıllar önce bir araştırma yapıyorlar. Bu oyunun herhangi bir yerinde herhangi bir noktada virüs veriyorlar. Elimde dokümanı, belgesi var. Sanal dünyada bütün tedbirlere rağmen virüsün yayılmasını önleyemiyorlar. Sonra serverleri kapatarak oyunu yeniden başlatıyorlar." dedi.

İnsanlara korku saldıklarını aktaran Kurtoğlu, "İnsanların dizi titriyor. Halbuki bağışıklık sistemini güçlü tuttuğunuzda bu işin üstesinden gelirsiniz." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal