Doya Doya Moda jürisi Yasemin Yılmaz kimdir? Yasemin Yılmaz kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Geçen yıl Doya Doya Moda programında yer alan Seray Sever’in doğum yapmış olması sebebiyle programa katılan Yasemin Yılmaz’ın hayatı merak edilen konular arasında yer aldı. Peki Doya Doya Moda jürisi Yasemin Yılmaz kimdir? Yasemin Yılmaz kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Soruların yanıtı haberimizde...

15.08.2022-15:34 - (Son Güncelleme: 15.08.2022-15:34) Doya Doya Moda jürisi Yasemin Yılmaz kimdir? Yasemin Yılmaz kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

TV8 ekranlarında geçen sezonun dikkat çeken programlarından birisi olan Doya Doya Moda’nın yeni sezonu 18 Temmuz 2022 Pazartesi gününden bu yana ekranlarda yer almaya başladı. Geçen yıl Doya Doya Moda programında yer alan Seray Sever’in doğum yapmış olması sebebiyle Sever’in yerine Yasemin Yılmaz jüri üyesi olarak programa katıldı. Güzelliğiyle dikkat çeken Yasemin Yılmaz’ın hayatı bugünün araştırılan konularından birisi oldu. Peki Doya Doya Moda jürisi Yasemin Yılmaz kimdir? Yasemin Yılmaz kaç yaşında ve ne iş yapıyor? 

Doya Doya Moda jürisi Yasemin Yılmaz kimdir? 

1995 yılında dünyaya gelen Yasemin Yılmaz, Türkiye’nin önemli defileleriyle beraber aynı zamanda dünyadaki bir çok önemli defileye katılmıştır.

2020 yılında ‘’En İyi Çıkış Yapan Tasarımcı’’ ödülünün sahibi olan Yasemin Yılmaz, Fashion Weeks’te yer alan tasarımları sayesinde moda dünyasında günlerde konuşulan isimler arasında yer aldı.

Yasemin Yılmaz kimdir

Yasemin Yılmaz, TV8’de yayınlanan moda ve eğlence programı Doya Doya Moda’nın jüri üyelerinden birisi olarak kariyerine devam ediyor. Yasemin Yılmaz’a Doya Doya Moda programında jüri üyesi olarak Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ve Serdar Uzuntaş eşlik ediyor. 

Doya Doya Moda hafta içi her gün saat 16.00’da TV8 ekranlarında izleyenlerle buluşuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal