MasterChef yarışmacısı Fatma Nur kimdir? Fatma Nur Uçar nereli ve kaç yaşında? 2022 MasterChef Fatma Nur hayatı ve kariyeri

MasterChef Türkiye’de her geçen bölümde heyecan daha da yükseliyor. Yarışmada ana kadroya katılmayı başaran 8. isim olan Fatma Nur’un hayatı izleyenler tarafından araştırılıyor. Peki MasterChef yarışmacısı Fatma Nur kimdir? Fatma Nur Uçar nereli ve kaç yaşında? İşte 2022 MasterChef Fatma Nur hayatı ve kariyeri...

12.08.2022-15:47 - (Son Güncelleme: 12.08.2022-15:47)

TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye programında ana kadroya katılan yarışmacılar birer birer belli oluyor. Şeflerin istediği tarifi başarılı bir şekilde yaparak ana kadroya kalan isimlerden birisi olan Fatma Nur’un hayatı ekranları başındaki izleyenlerin merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer aldı. Zorlu bir sürecin ardından ana kadroya kalan 8. yarışmacı olan Fatma Nur’un hayatını öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki MasterChef yarışmacısı Fatma Nur kimdir? Fatma Nur Uçar nereli ve kaç yaşında?

MasterChef yarışmacısı Fatma Nur kimdir? 

MasterChef Türkiye yarışmacılarından birisi olan Fatma Nur Uçar, ilk turda yaptığı Sushi yemeğiyle üç şeften de evet alarak ikinci tura yükselmişti. İkinci turda Alis ve İsmail ile yarışan 23 yaşındaki yarışmacı, rakiplerinden daha iyi bir balık çorbası tarifi yaptığı için turu geçen isim olmuştu. 

MasterChef Fatma Nur

10 yaşından bu yana aşçılık mesleğiyle ilgilendiğini ifade eden Fatma Nur Uçar, Fethiye’de sushi şefi olarak çalıştığını söyledi. Uçar, MasterChef ana kadro yarışmacılarından birisi olarak mücadelesini sürdürecek. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal