MasterChef Ege kimdir, nereli? Ege Pakalın kaç yaşında, hangi işte çalışıyor?

TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye’deki yarışmacıların hayatları izleyenler tarafından araştırılıyor. Peki MasterChef Ege kimdir, nereli? Ege Pakalın kaç yaşında, hangi işte çalışıyor? İşte Ege Akalın hakkında merak edilenler...

08.08.2022-15:29 - (Son Güncelleme: 08.08.2022-15:29)

MasterChef Türkiye’de yarışan yarışmacılar, ana kadroya girmek için birbirleriyle olan mücadelelerine devam ediyor. Yarışmada yaşanan heyecan ve adrenalin sebebiyle izleyenler ekranları başına kilitli kalıyor. MasterChef’te yarışan yarışmacıların hayatı ve kariyeri izleyenler tarafından son günlerde sıklıkla araştırılıyor. Peki MasterChef Ege kimdir, nereli? Ege Pakalın kaç yaşında, hangi işte çalışıyor? 

MasterChef Ege kimdir, nereli?

İki yıl önce de MasterChef Türkiye programında yer alan Ege Pakalın, 28 yaşındadır. Yarışmada şampiyonluk hedefleyen Pakalın, yarışmanın daha önce gündem olmuş isimlerinden Emir Elidemir’in arkadaşıdır. Ege Pakalın, daha önce Afrika’da çalışmıştır. 

MasterChef Ege

Ege Pakalın, yarışmada yetenekleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Yarışmanın ana kadrosuna kalıp kalmayacağı ise ilerleyen bölümlerde netlik kazanacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal