10 Ağustos MasterChef Türkiye birincisi kim oldu? MasterChef Türkiye ana kadroya kim katıldı?

TV8’in fenomen programı MasterChef Türkiye’de ana kadroya katılma mücadelesi devam ediyor. İzleyenler 10 Ağustos’ta yayınlanan yeni bölümde kimin ana kadroya katıldığını öğrenmek istiyor. Peki 10 Ağustos MasterChef Türkiye birincisi kim oldu? MasterChef Türkiye ana kadroya kim katıldı? İşte merak edilenler...

11.08.2022-10:56 - (Son Güncelleme: 11.08.2022-10:56)

MasterChef Türkiye’de ana kadroya girecek yarışmacılar birbirleriyle kıyasıya bir mücadeleye girişti. 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü yayınlanan yeni bölümde kadroya girecek 9. isim belli olurken, ekranları başındaki milyonlar bu ismin kim olduğunu öğrenmek için arama motorları üzerinden gerekli araştırmalara başladı. Peki 10 Ağustos MasterChef Türkiye birincisi kim oldu? MasterChef Türkiye ana kadroya kim katıldı? 

MasterChef Türkiye ana kadroya kim katıldı? 

MasterChef’te şefler yarışmacılardan Kilis tava hazırlamalarını istedi. Kilis tava tarifi için yarışmacılara belirli bir süre verilirken, sürenin sona ermesiyle Şule, Yağız, Rukiye, Vural, Tayfun, Ayşegül, İbrahim turu geçen isimler oldular.

İkinci aşamada ise yarışmacılar çilek kullanarak yaratıcı bir tabak hazırladı. Şeflerin değerlendirmelerinin ardından MasterChef Türkiye’de ana kadroya katılan 9. isim netleşti.

MasterChef ana kadro

10 Ağustos MasterChef Türkiye birincisi kim oldu?

MasterChef’te ana kadroya katılan isim Tayfun oldu. Danilo şef Tayfun’a önlüğünü giydirerek yarışmacının ana kadroya katıldığını açıkladı. 

Tayfun ile beraber yarışmada ana kadroyu oluşturan isimler  Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma ve Melih, Büşra ve Fatmanur oldu. Yedek kadroya ise Doğukan, Başar ve Atike katıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal