Duy Beni dizisinden bir zorbalık skandalı daha! Yeni bölüm fragmanındaki görüntüler tepki çekti

Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinin yeni bölüm fragmanındaki zorbalık görüntüleri tepki çekti. Daha önce iki öğrenciye yapılan zorbalık sahneleriyle tepki çeken Duy Beni dizisi yeni bir zorbalık skandalı ile gündemde.

09.08.2022-16:20 - (Son Güncelleme: 09.08.2022-16:20) Duy Beni dizisinden bir zorbalık skandalı daha! Yeni bölüm fragmanındaki görüntüler tepki çekti

Yaz mevsiminin dikkat çekici dizilerinden birisi olan Duy Beni dizisi Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşmaya devam ediyor. Her ne kadar ilgi görmeyi başaran bir yapım olsa da zaman zaman bazı sahneleriyle gündem olan Duy Beni dizisinin geçtiğimiz bölümlerinde ekranlara gelen zorbalık sahneleri izleyenlerin tepkisini çekmişti. Fakat dizi yeni bölüm fragmanında da zorbalıkla ilgili konulara değinince yeniden sosyal medyada gündem oldu.

Duy Beni dizisinden bir zorbalık skandalı daha

Star TV ekranlarının iddialı dizisi Duy Beni’nin 6. bölüm fragmanındaki zorbalık görüntüleri sosyal medyada pek çok kişinin eleştirisine maruz kaldı. Daha önce de zorbalık sahneleriyle gündem olan dizinin yeni bölümündeki söz konusu sahnelerle ilgili olarak bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor. 

Duy Beni zorbalık sahnesi

Duy Beni dizisi konusu nedir?

Orta sınıf bir mahallede yaşayan Ekim adındaki genç bir lise öğrencisi, bir sabah okula giderken arkadaşı Leyla’ya bir arabanın çarptığını görünce büyük bir travma yaşar. Leyla’ya çarpan araba özel bir okulun içine gider ve iz bırakmadan ortadan kaybolur. Bu suçun üzeri örtülür ve okul yönetimi de adının karışmış olduğu bu olayın etkilerini azaltmak için mahalledeki üç öğrenciya burs vermeye karar verir. Ekim bu üç öğrenci arasında yer alır ve özel okulda burslu okumaya başlar. Fakat diğer öğrenciler Ekim’e ve arkadaşlarına sosyal durumlarından dolayı kötü muameleler yaşatacaktır. 

Duy Beni dizisi oyuncuları kimlerdir?

Ekranların yeni dizilerinden Duy Beni’nin oyuncu kadrosunu Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Meltem Akçöl, Alper Atak, Bedia Ener, Hamdi Alp, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca, Gökçe Güneş Doğrusöz, Jasmin Berkiş, Yeliz Akay, Cemre Özşişman, Dilara Sümbül, Beste Kaptanoğlu, İbrahim Yıldız, Durul Bazan, Murat Daltaban oluşturuyor. 

Duy Beni nerede çekiliyor? 

Duy Beni dizisi İstanbul pek çok semtinde çekilmeye devam ediyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal