Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı kimdir? Sunucu Nur Tuğba Namlı nereli ve kaç yaşında?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta’nın yeni sezonu bugün itibariyle başladı. Programı Hakan Ural ile beraber sunan Nur Tuğba Namlı’nın hayatı ise programın başlamasıyla beraber araştırılıyor. Peki Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı kimdir? Sunucu Nur Tuğba Namlı nereli ve kaç yaşında? İşte soruların yanıtları...

09.08.2022-15:34 - (Son Güncelleme: 09.08.2022-15:34) Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı kimdir? Sunucu Nur Tuğba Namlı nereli ve kaç yaşında?

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşan Neler Oluyor Hayatta programının yeni sezonu başladı. Magazin dünyasının gündeminde olan konularının yorumlandığı programda Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı sunuculuk görevini üstleniyor. Programın yeni sezona giriş yapmasıyla beraber sunuculardan Nur Tuğba Namlı’nın hayatı son saatlerin en çok araştırılan konuları arasında yer almaya başladı. Peki Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı kimdir? Sunucu Nur Tuğba Namlı nereli ve kaç yaşında?

Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı kimdir?

Nur Tuğba Namlı, 15 Haziran 1983 tarihinde Mersin’de dünyaya geldi. Balıkesir Üniversitesi’nde okuyan Nur Tuğba Namlı ilk kez Acun Ilıcalı’nın sunduğu Var Mısın Yok Musun programıyla dikkatleri çekti. 

Nur Tuğba Namlı

Gülgun Feyman’dan sunuculuk dersleri aldıktan sonra medya dünyasına atılan Nur Tuğba Namlı, gece haber bülteni sunuculuğu tecrübesinin ardından 18 Nisan 2011 yılında NTV’de sunucu olarak çalışmaya başladı. 2014’ün Kasım ayında NTV’den ayrılarak TV8’e transfer olan başarılı sunucu kanalda Survivor Panorama programının sunuculuğunu üstlendi.

Nur Tuğba Namlı, Hakan Ural ile beraber Kanal D’nin sabah kuşağı programı Neler Oluyor Hayatta’da sunuculuk yapmaya devam ediyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal