İkili arasında gerginlik sürüyor: Aleyna Tilki’den telefon isyanı! Cüneyt Özdemir’den Tilki’ye yanıt

Türk pop müziğinin genç yıldızı Aleyna Tilki, kahvaltıda telefonla konuşmasına uyarı almasına isyan ederken, gazeteci Cüneyt Özdemir’den Tilki’ye yanıt gecikmedi.

09.08.2022-15:19 - (Son Güncelleme: 09.08.2022-15:19)

Sosyal medyada paylaştığı gönderilerle ve giydiği cesur kıyafetlerle magazin dünyasında gündemi sürekli olarak meşgul eden Aleyna Tilki, kahvaltıda telefonla konuşurken uyarı almasıyla ilgili olarak Twitter’da bir paylaşımda bulundu. Yaşadığı duruma isyan eden genç şarkıcının paylaşımının altına gazeteci Cüneyt Özdemir yorum yaptı. 

İkili arasında gerginlik sürüyor

Henüz 22 yaşında olmasına rağmen Türk pop müziğindeki en başarılı şarkıcılardan birisi olarak görülen Aleyna Tilki, sosyal medyayı da aktif şekilde kullanan ünlülerden birisi olarak dikkat çekiyor. Sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflar ve yazılarla günlerce konuşulan Aleyna Tilki, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı son gönderide kahvaltı yaparken telefonla konuştuğu için uyarı almasından bahsetti. 

Aleyna Tilki Cüneyt Özdemir

Aleyna Tilki’nin yaşadığı durumu anlattığı yazının altına yorum yapan gazeteci Cüneyt Özdemir, Aleyna Tilki’yi haksız bulan bir yorum yaptı. 

Cüneyt Özdemir’den Tilki’ye yanıt

Cüneyt Özdemir Aleyna Tilki’nin paylaştığı gönderinin altına ‘’Bence haklılar Aleyna’’ yorumunu yaptı. 

İkili daha önce de Aleyna Tilki’ nin yeni şarkısı Take It Or Leave It üzerinden karşı karşıya gelmiş, Cüneyt Özdemir’in "Coğrafya herkes için kaderdir" sözlerine karşılık olarak Aleyna Tilki’den ‘’Bilgili biri ama bilge değil’’ yanıtı gelmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal