Duy Beni dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Duy Beni nerede çekiliyor?

Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan Duy Beni dizisinin konusu ve oyuncuları dizinin takipçileri tarafından araştırılıyor. Peki Duy Beni dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Duy Beni nerede çekiliyor? İşte sorunun yanıtı...

06.08.2022-13:00 - (Son Güncelleme: 06.08.2022-13:00) Duy Beni dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Duy Beni nerede çekiliyor?

Bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak olan Duy Beni dizisinin yönetmenliğini Ali Balcı, senaristliğini ise Makbule Kosif üstleniyor. Henüz yeni başlayan dizilerden birisi olan Duy Beni dizisinin konusu ve oyuncuları, izleyenlerin gün için arama motorları üzerinden araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Duy Beni dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Duy Beni nerede çekiliyor? 

Duy Beni dizisi konusu nedir?

Orta sınıf bir mahallede yaşayan Ekim adındaki genç bir lise öğrencisi, bir sabah okula giderken arkadaşı Leyla’ya bir arabanın çarptığını görünce büyük bir travma yaşar. Leyla’ya çarpan araba özel bir okulun içine gider ve iz bırakmadan ortadan kaybolur. Bu suçun üzeri örtülür ve okul yönetimi de adının karışmış olduğu bu olayın etkilerini azaltmak için mahalledeki üç öğrenciye burs vermeye karar verir. Ekim bu üç öğrenci arasında yer alır ve özel okulda burslu okumaya başlar. Fakat diğer öğrenciler Ekim’e ve arkadaşlarına sosyal durumlarından dolayı kötü muameleler yaşatacaktır. 

Duy Beni dizisi

Duy Beni dizisi oyuncuları kimlerdir?

Ekranların yeni dizilerinden Duy Beni’nin oyuncu kadrosunu Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Meltem Akçöl, Alper Atak, Bedia Ener, Hamdi Alp, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca, Gökçe Güneş Doğrusöz, Jasmin Berkiş, Yeliz Akay, Cemre Özşişman, Dilara Sümbül, Beste Kaptanoğlu, İbrahim Yıldız, Durul Bazan, Murat Daltaban oluşturuyor. 

Duy Beni nerede çekiliyor? 

Duy Beni dizisi İstanbul pek çok semtinde çekilmeye devam ediyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal