Basketbolcu Cedi Osman ile evlenen Ebru Şahin’den nefes kesen bikinili pozlar! Harika fiziği ve güzelliği görenleri büyüledi

Türk basketbolcu Cedi Osman ile geçtiğimiz aylarda evlenen ünlü oyuncu Ebru Şahin’den nefes kesen bikinili pozlar. Ebru Şahin harika fiziği ve duru güzelliği ile görenleri büyüledi.

06.08.2022-11:42 - (Son Güncelleme: 06.08.2022-11:42)

ATV dizisi Hercai’deki Reyyan karakteri ile kariyerinin zirvesine çıkan güzel oyuncu Ebru Şahin, daha sonra Destan dizisinde canlandırdığı Akkız karakteri ile başarısına aynı şekilde devam etti. Bir süredir sevgili olduğu Türk basketbolcu Cedi Osman ile geçtiğimiz aylarda dünyaevine giren güzel oyuncu sosyal medyadan paylaştığı bikinili pozlarıyla magazin dünyasını salladı. Eşi Cedi Osman ile tatiline devam eden güzel oyuncunun mükemmel fiziği ve duru güzelliği görenleri büyüledi.

Harika fiziği ve güzelliği görenleri büyüledi

Dizi dünyasının son yıllardaki parlayan yıldızlarından olan Ebru Şahin, eşi Cedi Osman ile tatiline keyifli bir şekilde devam ediyor. Sosyal medya hesabından sık sık özel hayatıyla ilgili gönderiler paylaşan 28 yaşındaki güzel oyuncunun son paylaşımlarındaki bikinili halleri hayranlarının ağızlarını açık bıraktı.

Ebru Şahin bikini

Fit vücudu ve duru güzelliğiyle dikkat çeken Ebru Şahin’in bikinili pozları magazin dünyasında en çok konuşulan konulardan birisi oldu. Güzel oyuncunun bikinili fotoğrafları hayranları tarafından beğeni ve yorum bombardımanına tutuldu. Bazı takipçileri Ebru Şahin’in gönderisinin altına ‘’O nasıl fizik?’’ şeklinde yorumlar bıraktı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal