Aslı Bekiroğlu aşkını ilan etti! Aslı Bekiroğlu yeni aşkını sosyal medyadan açıkladı

Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Can Koçkan bir araya gelen Aslı Bekiroğlu, tekrardan deneme kararı almıştı. İkili daha başlayamadan ilişkilerini sonlandırma kararı aldı. Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu yeni bir aşka yelken açtı. DJ Taykun Karaduman'la ilişkiye başlayan Bekiroğlu, yeni sevgilisini sosyal medya hesabından paylaştı.

26.07.2022-13:35 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-13:35) Aslı Bekiroğlu aşkını ilan etti! Aslı Bekiroğlu yeni aşkını sosyal medyadan açıkladı

2007 yılında hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun  hayatının anlatıldığı filmde kadın başrol olarak yer alacak olan Aslı Bekiroğlu,  söylediği sözler nedeniyle filmin  kadrosundan çıkarıldı. Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Can Koçkan ile bir arada görüntülenen ünlü oyuncu  yeni bir aşka yelken açtı. DJ Taykun Karaduman'la olan fotoğrafını sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaşan Bekiroğlu, fotoğrafın altına nazar boncuğu emojisi koydu. 

Yeni sevgilisine paylaştı

Geçtiğimiz aylar içerisinde magazin gündeminde  en çok yer alan isimlerden biri olan Aslı Bekiroğlu,  aşk hayatıyla da konuşulmaya devam ediyor. Kötü günleri atlatmak ve moral için tatil sezonunu Bodrum'da açan güzel oyuncu tatil dönüşümde yeni sevgilisine sosyal medyada paylaştı. 

Aslı Bekiroğlu Yeni Aşkı

Tatilden döner dönmez sosyal medya platformu Instagram hesabından sevgilisi DJ Taykun Karaduman’la fotoğrafını paylaşan Aslı Bekiroğlu, kalp ve nazar boncuğu emojisi nerede unutmadı. 

Aslı Bekiroğlu'nun paylaşımı üzerine sevgilisi DJ Taykun Karaduman da  Aslı Bekir oğlu ile birlikte olan fotoğrafını paylaşarak altına nazar boncuğu emojisi koydu. Karaduman fotoğrafın altına “Nazar Çemberi” notunu düştü. 

Aslı Bekioğlu Taykun Karaduman

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal