Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğün tarihindeki o detay yok artık dedirtti: Eski sevgilisiyle yıldönümünü seçmiş

Magazin dünyasının sevilen çifti Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un heyecanlı düğün hazırlıkları devam ediyor. Her fırsatta evleneceklerini belirten ancak düğün tarihini açıklamayan çift, geçtiğimiz gün bir mekan çıkışında düğün tarihlerini açıkladı. İşte yılın düğününe dair detaylar...

26.07.2022-13:29 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-13:34)

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde nişanlanan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti şimdilerde düğün heyecanı yaşıyor. Verdikleri her röportajda Ağustos ayında evleneceklerini söyleyen çift, nikah tarihiyle ilgili net bir açıklama yapmaktan kaçınıyordu. 

Nikah tarihi belli oldu!

Geçtiğimiz akşam üstü bir mekandan çıkan çiçeği burnunda nişanlılar, merak edilen nikah tarihleriyle ilgili açıklama yaptı. Uzun zamandır nikah tarihi sorularını es geçen ve net bir tarih vermeyen çift sonunda evlenecekleri tarihi açıkladı.

 oğuzhan koç demet özdemir

Düğün 26 Ağustos'ta

Gazetecilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, düğünlerinin 26 Ağustos'ta olacağını söyledi.

Şimdilerde düğün telaşı yaşayan ünlü çift, birbirlerine alacakları düğün hediyesine de oldukça özendiklerini söyledi. Demet Özdemir'in, Oğuzhan Koç'a Hollywood yıldızları tarafından kullanılan ve şuan 1 milyon liraya satılan bir saat alacağı iddia ediliyor.

Oğuzhan Koç ise alacağı hediyeyle ilgili ser verip sır vermiyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal