Gupse Özay’dan göbekli pozlar! Ünlü isimler yorum yağmuruna tuttu

Gupse Özay ve Barış Arduç uzun birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. 2 sene önce Çeşme'de nikah masasına oturan ünlü çifti geçtiğimiz aylarda bebek heyecanı yaşadığını açıkladı. Hamileliğin son aylarında olan Gupse Özay sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yeni kareler paylaştı. Göbeğinin iyice büyüdü gözlerden kaçmazken hayranları da merakla gelecek olan güzel haberi bekliyor.

26.07.2022-13:16 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-13:51) Gupse Özay’dan göbekli pozlar! Ünlü isimler yorum yağmuruna tuttu

Uzun süredir birlikte olan Gupse Özay ve Barış Arduç çifte 2022 yılında anne baba olacak çiftler arasında yer alıyor. Sosyal medya hesabında oldukça aktif olan keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı.  Gupse Özay hamileliğinde sona doğru yaklaşırken tatilde çektirdiği göbekli fotoğraflarını da takipçileriyle paylaştı. 

Gupse Özay'dan yeni paylaşım geldi 

İlk bebeklerini kucağına almak için gün sayan Gupse Özay ve Barış Arduç çifti heyecanlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Kız bebek beklediğini açıklayan Gupse Özay,  ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınladı. 

Gupse Özay Hamile Pozları

Hamileliğin 8 ayında olan Özay,  göbekli fotoğraflarını  paylaşması ile takipçilerinin yoğun ilgisi ile karşı karşıya kaldı. Ünlü oyuncunun fotoğrafları altına da hem ünlülerden hem de takipçilerin den birçok yorum geldi. 

Birçok ünlü isim  yorum yaptı 

Gupse Özay'ın son paylaşımın altına birçok ünlü isim de yorum yaptı. Yorum yapan isimler arasında Can Bonomo, Songül Öden, Açelya Akkoyun, Büşra Pekin, Sinem Kobal, Başak Dizer, Esra Erol, Mert Öner, Hülya Duyar ve Esra Ruşan yer aldı.

Gupse Özay'dan Göbekli Pozlar

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal