Türkiye'yi terk edip İspanya'ya yerleşeceği konuşuluyordu! Kerem Bürsin cephesinden açıklama geldi: "Hayranları rahat bir nefes alabilir"

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin'in İspanya'ya yerleşeceğine dair basında yer alan haberler hayranlarını üzmüştü. Günlerdir konuyla ilgili gerçekleri merak eden hayranlarını sevindirecek haber geldi. Artık rahat bir nefes alabilirsiniz!

26.07.2022-13:15 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-13:33)

Bu zamana kadar birçok başarılı yapımda yer alan ve genç kızların hayranı olan Kerem Bürsin'in ünü Türkiye sınırlarını aşarak İspanya'ya kadar ulaştı. Öyle ki İspanyol basınında haber olmaya başlayan Kerem Bürsin'in İspanya'nın başkenti Madrid'e yerleşeceği iddiası bile ortaya atıldı.

Gazeteci Arif hür, bugün yazdığı köşe yazısında Kerem Bürsin'in İspanya'ya yerleşeceği konusuna değinerek hayranlarını sevindirecek sözler kullandı.

"Hayranları rahat bir nefes alabilir"

Gazeteci Arif Hür yazısında, "Sık sık İspanya'ya seyahat gerçekleştiren, İspanyol aktör Alvaro Morte ile yakın dost olan ve İspanya'da olası film imkanlarını değerlendiren Kerem Bürsin'in, İspanya'nın başkenti Madrid'e yerleşeceği yönündeki iddia magazin basınında çok konuşulmuştu.

 kerem bürsin

İspanyol basını tarafından ortaya atılan bu iddianın gerçeği yansıtmadığını öğrendim. Bürsin'in sözleri çarpıtılmış. Bürsin, ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil etmeyi sürdürecektir. Ama Madrid'e yerleşme gibi bir durum söz konusu değil. Ünlü oyuncunun Türkiye'deki hayranları rahat bir nefes alabilir. İspanya'daki hayranları nedeniyle "Madrid'i ancak sabah 4'lerde çıkarak dolaşabiliyorum" diyen Bürsin, "İnsanlar tabii ki tanıyor ama çok tatlı, saygılı ve sıcak bir şekilde karşılıyorlar." sözlerine yer verdi.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal