Şarkıcı Zeynep Bastık’tan gündem olacak iç çamaşırlı pozları! Hayranları ikiye bölündü!

Son yıllarda büyük bir yükselişe geçen şarkıcı Zeynep Bastık’tan gündem olacak iç çamaşırlı pozları geldi. Bastık’ın görüntüleri hayranalarını ikiye böldü.

05.08.2022-10:58 - (Son Güncelleme: 05.08.2022-10:58)

Kısa bir oyunculuk hayatının dışında hep müzik sektöründe yer alan Zeynep Bastık, son yıllarda yükselişe geçen müzisyenlerden birisi olarak dikkat çekiyor. Geçen yıl evlendiği Tolga Akış ile boşanmasıyla gündeme gelen Zeynep Bastık’ın son pozları, sosyal medyada günün konuşulan konuları arasında yer aldı. Zeynep Bastık’ın iç çamaşırla verdiği pozlar çok konuşulacak gibi görünüyor.

Zeynep Bastık

Zeynep Bastık’tan iç çamaşırlı pozlar

Geçtiğimiz günlerde yatak odasında uzanmış bir şekilde durduğu anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Zeynep Bastık, bu görüntüleriyle magazin dünyasında gündem olmuştu. 

Güzel şarkıcı bu pozların üzerine bir de iç çamaşırlı hallerini takipçileriyle paylaştı. 

Zeynep Bastık

Hayranları ikiye bölündü

Beyaz iç çamaşırı giymiş bir şekilde kameralar karşısına çeken Zeynep Bastık’ın fotoğrafları bazı hayranlarının beğenisini, bazı hayranlarının eleştirisini aldı. 

Felaket şarkısına yaptıığı yorumla müzik dünyasını sallayan güzel şarkıcının fotoğraflarının altına  "Neden külot ile resim?", "Güzey Zeynom", "Seni Seviyorum" gibi yorumlar geldi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal