Arda Kural gözaltına alındı mı? Ünlü oyuncu Arda Kural neden gözaltında?

Ünlü oyuncu Arda Kural, Büyükçekmece’de gittiği bir mekanda olay çıkarttı. Olayın ardından polis Kural’ı gözaltına aldı. Peki Arda Kural gözaltına alındı mı? Ünlü oyuncu Arda Kural neden gözaltında? İşte detaylar...

05.08.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 05.08.2022-17:03) Arda Kural gözaltına alındı mı? Ünlü oyuncu Arda Kural neden gözaltında?

Bir zamanların ünlü oyuncularından Arda Kural, şu sıralarda oyunculuktan uzak bir hayat sürüyor. Emret Komutanım dizisindeki performansıyla bir döneme damgasını vuran Kural’ın bir süredir psikolojik tedavi gördüğü biliniyordu. Zaman sosyal medyadaki söylemleriyle dikkat çeken Arda Kural, İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde gittiği bir mekanda kavga çıkardı. Ahmet Y. adındaki bir kişiyle kavga eden Kural, yaşanan olay sonrası polis tarafından gözaltına alındı. Peki Arda Kural gözaltına alındı mı? Ünlü oyuncu Arda Kural neden gözaltında? 

Ünlü oyuncu Arda Kural neden gözaltında? 

Polis tarafından gözaltına alınan Arda Kural’ın Büyükçekmece’deki bir mekanın işletmecisini darp ettiği ve kavga çıkardığı anlaşıldı. Kural’ı gözaltına alan polis, oyuncu hakkında işlem yaptıktan sonra onu serbest bıraktı. 

Arda Kural

Ailesini de tehdit etti

Kural'ın sahildeki kavgasından önce kardeşi ve annesini de tehdit edip, kavga çıkardığı bu yüzden ailesinin de kendisinden şikayetçi olduğu öğrenildi. Bununla beraber Arda Kural'a aile içinde yaşanan sorunlar nedeniyle ailesine karşı 1 ay uzaklaştırma karar verildiği öğrenildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal