2022 MasterChef Türkiye Rağbe kimdir? MasterChef Rağde Ali Beyat kaç yaşında ve nereli?

MasterChef Türkiye’de Mehmet şef ile yaşadığı gerginlikle gündeme gelen Rağde Ali Beyat’ın hayatı araştırılan konular arasına girdi. Peki 2022 MasterChef Türkiye Rağbe kimdir? MasterChef Rağde Ali Beyat kaç yaşında ve nereli? İşte konu hakkında merak edilenler...

15.08.2022-12:09 - (Son Güncelleme: 15.08.2022-12:09)

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye programında ana kadroya katılmak isteyen yarışmacılar, şeflerin kendilerinden yapmalarını istediği tarifleri yaparak turu geçmeye çalışıyor. Yarışmada başarılı işler çıkaran yarışmacılardan birisi olan Rağde Ali Beyat, aynı zamanda Mehmet Şef ile yaşadığı oje gerginliği sebebiyle de merak edilen isimlerden birisi. Peki 2022 MasterChef Türkiye Rağbe kimdir? MasterChef Rağde Ali Beyat kaç yaşında ve nereli? 

2022 MasterChef Türkiye Rağbe kimdir?

Irak’ın Kerkük şehrinde doğan 32 yaşındaki Rağde Ali Beyat, yarışmaya Aydın’ın Kuşaadası ilçesinden katıldı. Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü tamamlayan 32 yaşındaki yarışmacı, 12 yaşından bu yana mutfak ile ilgili olduğunu ifade etti. 

MasterChef Rağbe

MasterChef Türkiye’nin ilk turunda taze bakla püresi pişiren Beyat, ikinci turda ise deniz mahsullerinden yaptığı arancini yemeğini sundu. 32 yaşındaki yarışmacı şeflerden geçer not aldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal