Bursa'da duş sırası kavgası! İşçiler duş sırası yüzünden sopalar ile birbirine girdi, 1'i ağır olmak üzere 6 yaralı var!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanılan olayda, fabrika inşaatında çalışan işçiler arasında duş sırası sebebi ile kavga çıktı. Yaşanılan kavgada işçiler mala, muşta, sopa ve bıçaklar ile birbirlerine girdi. Kavgada 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Çok sayıda ekip ise olay yerine sevk edildi. Çevik kuvvet ekipleri ise hastane önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

15.08.2022-11:08 - (Son Güncelleme: 15.08.2022-11:08) Bursa'da duş sırası kavgası! İşçiler duş sırası yüzünden sopalar ile birbirine girdi, 1'i ağır olmak üzere 6 yaralı var!

İnegöl'de olan kavga dün akşam saatlerinde Mesudiye Mahallesi Yıldırım Caddesi üzerinde çalışma süren inşaatta gerçekleşti. İnşaatta konaklayan 11 işçinin aralarında duş sırası tartışması çıkıp kısa sürede bu tartışma kavgaya dönüştü. İnşaat malası, bıçak, muşta ve sopalar ile birbirlerine saldıran işçilerden 6'sı yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Kavgada yaralanan İbrahim B. (29), Yunus B. (13), Yusuf B. (21) İnegöl Devlet Hastanesine, Vural C. (28), İbrahim S. (25) ve Volkan C. (22) Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilip tedavi altına alındı.

21 yaşındaki gencin durumu ciddi

21 yaşındaki gencin durumu ciddi

Yaralılardan 21 yaşındaki Yusuf B.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Kavgaya karışan İsmail B. (22), Hüseyin S.(23), Latif C.(20), Ümit S.(24) ve Ünal S.(22) gözaltına alındı. Çevik kuvvet ekipleri ise olması muhtemel bir gerginliğin önüne geçmek için İnegöl Devlet Hastanesinde güvenlik aldı. Olayla ilgili ise soruşturma başlatıldı. 

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal