Ayrılık sona erdi: Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı’dan sevindiren haber! Bilal Hancı Esin Çepni evliliğine ikinci şans

Sosyal medyadaki dikkat çekici gruplardan birisi olan Kafalar’ın üyelerinden Bilal Hancı Esin Çepni ile geçtiğimiz aylarda evliliğini noktalayacağını açıklamıştı. Fakat fenomen isim bir kaç gün önce yaptığı açıklamada sevindiren haberi verdi. İşte detaylar...

15.08.2022-14:53 - (Son Güncelleme: 15.08.2022-14:53) Ayrılık sona erdi: Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı’dan sevindiren haber! Bilal Hancı Esin Çepni evliliğine ikinci şans

Kafalar grubunun üyelerinden birisi olan Bilal Hancı, geçen sene Esin Çepni ile evlenmişti. Yaklaşık 1 sene boyunca evli kalan çift geçtiğimiz Haziran ayında anlaşmazlıklardan dolayı evliliklerini noktalayacaklarını açıklamıştı. Bu karar sonrasında konu hakkında bir söylemde bulunmayan ikilinin sessizliği geçtiğimiz günlerde bozuldu. Alınan bilgilere göre Bilal Hancı ile Esin Çepni evliliklerine bir şans daha verecek.

Bilal Hancı Esin Çepni evliliğine ikinci şans

Bilal Hancı sevindiren haberi sosyal medya hesabından verdi. İşte Hancı’nın Instagram hesabından yayınladığı açıklama:

"Herkese merhabalar. Bildiğiniz üzere eşimle daha önce ayrılmaya karar vermiştik ve sizlere ayrıldığımızı bildirmiştik. Şimdi tekrardan Esin ile ben 2 medeni insan gibi bir araya gelip tekrardan evliliğimizi kurtarıp devam ettirmeye karar verdik. Neden diye soracak olursanız, ben eşimi çok seviyorum. Onun da beni sevdiğine inanıyorum. Ben hayatta her şeye 2. şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yüzüğümü de taktım özlemiştim. Sizlerden tek ricam. Anama mesajlar atmayı, yorumlar yazmayı. Onu incitcek kıracak şeyler söylemeyi kesin. Canım eşim Esin'e de atmayın. Benim DM'mim ve yorumlarım açık yalnbızca bana yazın. Bu benim hayatım böyle karar verdim. Sizleri seviyorum."

Bilal Hancı Esin Çepni

Esin Çepni de sessiz kalmadı

Bilal Hancı’nın açıklamasıyla beraber Esin Çepni de hayranlarını sevindiren haberi verdi. Çepni açıklamasında ‘’Hayatınıza harika hikayeler sığdırmanızı isterim canı gönülden. Ben kendi hikayeme bir şans daha vermek istiyorum. Bilal Hancı seni mutlu görmek harika bunun sebebi olduğumu bilmek paha biçilemez. Her şeyin en güzelini hak ediyorsun. Seni seviyorum kocam" sözlerine yer verdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal