Donald Trump'tan Sosyal Medya Firmalarına Tehdit

Donald Trump başkanlık vazifesini devretmeden önceki son günlerinde intikam almak için sosyal medya firmalarına odaklanacak.

10.01.2021-13:31 - (Son Güncelleme: 10.01.2021-13:29) Donald Trump'tan Sosyal Medya Firmalarına Tehdit

ABD'de 6 Ocak tarihinde Donald Trump'a destek verenlerin Kongre Binası'nı basması ile, öncesinde de var olan Donald Trump ile sosyal medya firmaları arasında olan mücadele her geçen gün alevlendi.

Önceki günlerde Donald Trump'ın hesabını geçici bir süre için donduran sosyal medya platformu Twitter, geçen gün hesabı kalıcı olarak kapattı.

Facebook da çarşamba günü olanlardan sonra Donald Trump'ın Facebook ile Instagram hesaplarının süresiz bir şekilde askıya aldığını açıklamıştı.

SOSYAL MEDYA FİRMALARINA SAVAŞ AÇTI

CNN'deki habere göre, Twitter'ın Donald Trump'ın hesap şartlarını "tekrar tekrar" ihlal ettiği ve " şiddet olaylarına sebep olma" tehlike oluşturduğu sebebiyle kalıcı olarak kapamasının akabinde Donald Trump destekçilerinin gündemini sosyal medya firmaları oluşturdu.

Trump'ın başkanlığı devretmeden önceki günlerinde Twitter'ın hesabını kalıcı bir şekilde kapatmasının akabinde sosyal medya firmalarına odaklanacağı ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal