Diyet Sigara Böreği Nasıl Yapılır? Kilo Aldırmayan Sigara Böreği Tarifi

Börek Türk mutfağının en lezzetli hamur işlerindendir. Ancak aldırdığı kilolarla da kadınların en büyük sorunudur. Hal böyle olunca kilo aldırmayan sigara böreği size derman olacaktır.

25.07.2019-12:37 - (Son Güncelleme: 25.07.2019-12:35) Diyet Sigara Böreği Nasıl Yapılır? Kilo Aldırmayan Sigara Böreği Tarifi

Sigara böreğinin lezziz tadını diyet şeklinde alabilirsiniz. Kolay ve kalorisi düşük bu sigara böreği tarifi ile mutlu olacaksınız.

MALZEMELER

4 adet yufka
Yarım demet maydanoz
Sıvıyağ
250 gram light peynir
1 adet yumurta

HAZIRLANIŞI

Diyet sigara böreği yapmak için ilk olarak börekleri üçgen biçiminde kesin. Börek içi için light peyniri bir kaseye alın, üstüne maydanozu ve yumurtayı ilave edip karıştırmayı sürdürüp üçgen kesilmiş yufkalara tatlı kaşığı ile iç harcı ilave edin. Rulo şeklinde sararak en son sivri ucu hafif ıslatıp rulo gövdesine yapıştırın. Öteki yufkaları da benzer biçimde hazırlayın. Sigara böreğini fırında pişirmek amacıyla tepsinize börekleri dizin. Üstünü fırça ile yağlayın. Tepsiyi hazırlayınca fırının ızgara bölümüne kaydırın ve iki yönlü olarak pişmesini mümkün kılın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal