Disney Plus wifi sorunu nedir, düzeltildi mi? Disney Plus wifi sorununu giderme yöntemleri

Disney Plus'ın kullanıcılarla buluşmasıyla beraber peş peşe hatalar verilmeye başlandı. Disney Plus Wifi sorunun gündeme gelmesiyle beraber kullanıcılar çözümün ne olduğunu araştırmaya başladı. Türkiye'de hizmet vermeye başlayan Disney+ Wifi sorunu yaşayanlar sorunun neyden kaynaklı olduğunu merak etmektedir. İşte, Disney Plus Wifi sorunu nedir, nasıl çözülür, düzeldi mi? sorularının yanıtları haberimizde yer almaktadır

20.06.2022-15:44 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-15:44) Disney Plus wifi sorunu nedir, düzeltildi mi? Disney Plus wifi sorununu giderme yöntemleri

Disney Plus Wifi şimdilerde de Wifi sorunu ile gündeme gelmektedir. Wifi ile çalışmayan platformun kullanıcıları sorunun neden kaynaklandığını araştırmaya başladı. Disney Plus kullanıcılarının Wifi sorununu çözmek istiyorsa haberimize göz atabilir

Disney+ nedir?

Video izleme platformu olan Disney+, Netflix, blu TV gibi benzer bir uygulamadır. İçerisinde çeşitli dizi, film ve belgesellerin bulunduğu bu platform yabancı ülkelerde bayadır yer alırken Türkiye'de kısa süre içerisinde uygulamaya geçildi. Disney+ içeriğinde çeşitli diziler ve filmler yer alırken kayıt olan herkes kolaylıkla izleyebilir.

Disney Plus wifi problemi

Türkiye'de yeni hizmet vermeye başlayan Disney Plus, şimdilerde ise wifi sorunu ile gündeme geldi. Kullanıcıların bu hatanın nasıl düzeltileceğini araştırırken yapılması gerekenler belli oldu. İşte, Disney Plus Wifi sorununu çözme yolları:

2022 Disney Plus Wifi sorunu

Disney Plus güvenli internet kapatma yolu

İnternet sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini arayarak ya da internet uygulamasını kullanarak internet kapatma işlemi gerçekleşebilir. Bunun yanı sıra ise SMS yöntemidir.

-Superonline güvenli interneti kapatmak için GUVENLI IPTAL yazıp 2500’a kısa mesaj gönderin.

-Vodafone güvenli interneti kapatmak için “GUVENLI IPTAL” yazıp 2500’e SMS gönderebilirsiniz.

2022 Disney Plus Wifi sorunu

Disney Plus boş ekran sorununa çözüm

Uygulamanın açılmasıyla beraber karşınıza boş bir ekran geliyorsa bu durumun çeşitli nedenleri olmaktadır. İlk olarak akla gelen Wifi ya da ara belleğe alma sorunu olarak adlandırılır. Boş ekran ile karşılaşıldığı zaman şu yöntemler denenebilir:

- Bir içerik filtresi açılarak pencerenin engellendiği unsurların tespiti yapılır. Pencere için gerekli olan durumların etkinleştirildiğine emin olun eğer aksi durum var ise bütün hepsi devre dışı bırakılarak tekrar güncellenir.

- Cihazınızın mobil 3G, 4G ya da 5G ağlarından birine bağlı ise bu sistem daha güvenilir ve video izlemek için Wifi ağını deneyin.

Disney Plus müşteri hizmetleri

-Disney Plus Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: +1 818-560-1000 (Yabancı lokasyonlu hattır, operatörünüz farklı fiyat tarifesi uygulayabilir.)

-Disney Plus Mail Adresi: help@disneyplus.com

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal