Disney Plus'tan dizi ve film nasıl indirilir? Disney Plus üyelik olmadan içerik indirme

14 Haziran Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus, birden fazla özellikleri ve ek avantajlarıyla birbirinden kaliteli içeriklerini izleyicilerine sunmaya başladı. Peki, platforma üye olmadan Disney Plus içerikleri indirilir mi? Disney Plus'tan dizi ve film nasıl indirilir? İşte, çok sayıda izleyicinin merak ettiği soruların yanıtları..

20.06.2022-15:25 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-15:25) Disney Plus'tan dizi ve film nasıl indirilir? Disney Plus üyelik olmadan içerik indirme

Bir süredir merakla beklenen dizi ve film platformu, Disney Plus, 14 Haziran tarihinde Türkiye'de yayın hayatına başladı. Birbirinden kaliteli dizi filme belgesel seçenekleri bulunan Disney Plus, birden fazla özellikler ve ek avantaj paketleriyle içeriklerini izleyicilerin beğenisine sundu.

Disney Plus platformu üyelik isteyen platformlardan birisidir. Çok sayıda kullanıcı ise üye olmadan platform içinde yer alan içeriklerin indirilip indirilmeyeceği araştırmaya başladı. Peki, Disney Plus'a üye olmadan içerikler indirilir mi?

Disney Plus'tan dizi ve film nasıl indirilir

Disney Plus'tan dizi ve film nasıl indirilir?

Disney Plus, izleyicilerine üyelik satın alarak dizi ve filmleri ücretsiz bir şekilde izleyebilme imkanı sunuyor. Üyelik dahilinde kullanıcılar dilerlerse cep telefonlarına dilerlerse bilgisayarlarına dizileri ve filmleri indirebiliyorlar.

Disney Plus film indirme işlemleri için araştırma yapan çok sayıda kullanıcıların en çok merak ettiği üyelik gerektirmeden içerik indirebilme sorusu ise son günlerde sürekli olarak arama motorlarında yer almaya başladı.

Disney’in yeni geliştirdiği uygulamalardan birisi olan Disney+ ya da bilinen adıyla Disney Plus, Türkiye’de yayın hayatına başladıktan sonra çok fazla ilgi görmeye başladı. Birkaç günde milyonlarca kullanıcıya erişen Disney Plus çok sayıda dizi ve filme de ev sahipliği yapıyor. Özellikle Marvel dizileri, Star Wars, Iron Man, The Simpsons gibi programlar hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

Son zamanlarda sektörün en iyilerinden biri olma yolunda ilerleyen Disney Plus, stabil olarak çalışan ve donma, kesinti olmayan içeriklerin izlemesini sağlayan bir sisteme sahip olarak hizmet veriyor.

Disney Plus içeriklerini, kesintisiz olarak izleyebilmeniz için mutlaka Disney Plus üyesi olmanız gerekiyor. Platformdan dizi veya film indirme işlemi maalesef gerçekleştirilemiyor.

Disney Plus’dan tek tip üyelik almak isteyenler Disney+ aylık üyelik fiyatına 34,99 TL, yılık üyelik fiyatına ise 349,99 TL ödüyorlar.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal