Dijital Dönüşüm Çağrısı! Son Gün 3 Kasım

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ‘Dijital Dönüşüm’ çağrısını duyurdu. Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında duyurulan çağrı için son başvuru tarihi 3 Kasım 2021

05.10.2021-17:25 - (Son Güncelleme: 05.10.2021-18:02) Dijital Dönüşüm Çağrısı! Son Gün 3 Kasım

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ‘Dijital Dönüşüm’ çağrısını duyurdu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Twitter hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımında, ‘Sanayimizin Milli Teknoloji Hamlesi dijital dönüşümle devam ediyor. Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı 'Dijital Dönüşüm' Çağrımız açıldı.’ İfadeleri yer aldı.

Çağrı için son başvuru tarihinin 3 Kasım 2021 olduğunu ifade eden Varank, konuya ilişkin detaylar için (hamle.gov.tr/Home/CagriPlani) internet adresini paylaştı. 

DİJİTAL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISINA BAŞVURU DETAYLARI

Bakanın yaptığı çağrıya göre, alınacak başvurular, Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı web sitesinde bulunan program portalı uygulaması üzerinden çevrim içi olarak alınacak.

Dijital dönüşüm çağrısına sadece Türkiye'de yerleşik olan sermaye şirketleri başvuruda bulunabilecek. Yapılan bilgilendirmeye göre, ‘Çağrıya, yalnızca duyuru ekinde yer alan Dijital Dönüşüm Çağrısı Kapsamındaki Öncelikli Ürün Listesi'nde yer alan Gümrük Tarife İstatistik Pozisyonu kodlarına sahip ve/veya ürün veya üretim teknolojisi açısından yenilikçi teknoloji alanlarına yönelik ürünlere ilişkin yatırım projeleriyle başvurulabilecek. Başvurusu yapılan yatırım projelerinin büyüklüğü 10 milyon liradan az olamayacak. Bu tutar, salt yazılım geliştirmeyi amaçlayan projeler için ise 3 milyon lira olarak uygulanacak.’

DİJİTAL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI İÇİN SON TARİH 3 KASIM 2021

Çağrının ön başvuru bitiş tarihi 3 Kasım 2021, ön değerlendirme bitiş tarihi 13 Kasım 2021 iken, kesin başvuru bitiş tarihi ise 3 Aralık 2021 olarak duyuruldu. Bağımsız değerlendirme raporunun yüklenmesi için son tarih 7 Ocak 2022.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal