Boğaziçi Üniversitesi'nde Yeni Rektör Naci İnci'ye Sert Protesto!

Boğaziçi Üniversitesine atanan rektör Prof. Dr. Melih Bulu’nun görevden alınmasının ardından üniversiteye yeni rektör olarak atanan Prof. Dr. Naci İnci'ye de Boğaziçi öğrencileri protesto başlattı.

05.10.2021-17:01 - (Son Güncelleme: 05.10.2021-17:49) Boğaziçi Üniversitesi'nde Yeni Rektör Naci İnci'ye Sert Protesto!

Boğaziçi Üniversitesi'nin yeni rektörü Naci İnci, üniversite çıkışı makam aracına binmek isterken öğrencilerin tacizlerine maruz kaldı. Boğaziçi Üniversitesi'ne daha önce rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu'nun uzun süren protestolar sonucu görevden alınmasının ardından protestolar durulmadı. Boğaziçi’nde hem akademisyenlerin hem de öğrencilerin protestoları devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı karar ile Boğaziçi Üniversitesine atanan rektör Prof. Dr. Melih Bulu’nun görevden alınmasının ardından üniversiteye önce vekaleten daha sonra yeni rektör olarak atanan Prof. Dr. Naci İnci'ye de Boğaziçi öğrencileri protesto başlattı. 

REKTÖRÜN ÖNÜNÜ KESTİLER 

Boğaziçi Üniversitesinde protestoların bugün 274. gününe girildi. Boğaziçi üniversitesinde öğrenciler şiddet olaylarını artırdı. Üniversite’ye yeni atanan rektör Naci İnci, rektörlük binasından ayrılırken öğrencilerin tepkisi ile karşılaştı. Üniversite içindeki bazı öğrenciler Naci İnci'nin bindiği makam aracının önünü keserek geçmesine izin vermedi. 


NACİ İNCİ'NİN ARACININ ÜSTÜNE ÇIKTILAR 

Boğaziçi Üniversitesinde rektörlük binasının çıkışında bekleyen öğrenciler, rektör Naci İnci’nin bineceği makam aracının önünde durarak geçmesine izin vermedi. Ardından bazı öğrenciler rektör Naci İnci’nin aracının üzerine çıktı. Yarı çıplak bir öğrenci rektörün aracına çıkarak Naci İnci'ye tacizde bulundu. Üniversite özel güvenlik ekiplerinin olayı engellemeye çalışması sırasında üniversite içinde arbede yaşandı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal