Didem Arslan Yılmaz' la Vazgeçme Rukiye neden şüpheli davranıyor, programı neden terketti? Didem Arslan' ın programındaki Rukiye olayı ve gelişmeleri

Didem Arslan Yılmaz' la Vazgeçme programının konuğu olan Rukiye Hanım kim? Rukiye neden şüpheli davranıyor? Başından vurularak kocasını kim öldürdü? Rukiye hakkında merak edilenler haberimizde.

26.03.2022-01:33 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-01:33) Didem Arslan Yılmaz' la Vazgeçme Rukiye neden şüpheli davranıyor, programı neden terketti? Didem Arslan' ın programındaki Rukiye olayı ve gelişmeleri

Türkiye' nin en güvenilir gazetecilerden olan Didem Arslan Yılmaz' ın sunuculuğunu yaptığı Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programının konuğu olan Rükiye Hanım gündeme oturdu. Hafta içi her gün Show TV de saat 15:00 da sevenleri ile buluşmaktadır. Kayıp olanları aramaya çıkanların, aileleri birbirine kavuşturulduğu, cinayetleri aydınlatmaya çalışıldığı bu program en çok izlenenler arasında yer almaktadır.  Son zamanlarda çok konuşulan Rukiye Hanım kim? Rukiye 'nin kendinden 45 yaş büyük olan kocasını kim neden öldürdü? Rukiye neden şüpheli davranıyor? Tüm merak edilenlere haberimizde yer verdik. 

 Didem Arslan' ın programındaki Rukiye kim? 

10 yıl önce Mersin' de 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç başından vurularak öldürülmüştür. Fakat Yılmaz Kılıç' ın katil zanlısının kim olduğu bilinmemektedir. Bu sebeple Didem Arslan' ın programına başvuran kızı ve oğlu eski eşi olan babalarından 45 yaş küçük Rukiye'yi suçlamaktadır. Rukiye suçları kabul etmemekte fakat şüpheli hareketleri program esnasında bağırması ve fevri hareketleri dikkatleri üzerine çekiyor.

Rukiye Hanımın Yılmaz Bey' den olan kızı Nur Sultan Kılınç' ın ifadeleri ortaya çıkınca Rukiye programı terk etti. 

Didem Arslan Rukiye olayı ne

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal