Diana Güler kimdir, kaç yaşında? Diana Güler ne doktoru? Diana Güler hayatı, biyografisi

Birçok kanalda yayınlanan programlara çıkarak sağlık alanında açıklamalarda bulunan Diana Güler, son gülerde en çok merak edilen doktoru oldu. Peki, Diana Güler kimdir, kaç yaşında? Diana Güler ne doktoru? İşte, Diana Güler hayatı, biyografisi..

15.03.2022-14:25 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-14:25) Diana Güler kimdir, kaç yaşında? Diana Güler ne doktoru? Diana Güler hayatı, biyografisi

Televizyon izleyicileri, son günlerde bazı programlara katılarak sağlık alanında bilgiler veren Diana Güler ile karşılaşmaya başladı. Diana Güler'in km olduğunu ve hangi alanda doktorluk yaptığını merak eden izleyiciler, Diana Güler hayatı ve biyografisi ile ilgili bilgi sahibi olmak için araştırma yapmaya başladılar.

Diana Güler kimdir, kaç yaşında?

Diana Güler kimdir, kaç yaşında?

Lisansının Koç Üniversitesi’nde tamamlayan ve daha sonra eğitimime Okan Üniversitesi'nin 'Travma Odaklı Klinik Psikoloji' bölümünde devam eden Diana Güler, buradaki yüksek lisans programını bitirdikten sonra 'Bilişsel Davranışçı Terapi' alanında çalışmalar yaptı.

Stratejik Aile Terapisi ve aynı zamanda EMDR ile Çözüm Odaklı Terapi gibi çalışmalarda yapan Diana Güler, bunlara ek olarak kadın sığınma evlerinde gönüllü olarak psikologluk yaptı. Özellikle Van depremi sonrası travma psikopatolojisi alanında psikoeğitim çalışmaları sürdüren Güler, Maya Vakfı'na katıldı ve vakıfla birlikte Project Lift organizasyonunu yürüttü.

Bir dönem Pendik'te bulunan Şifa Hastanesinde Uzman Klinik Psikologluk görevinde bulunan Diana Güler, Medicana Hastanesinde de obezite ve yeme bozukluğu alanında çalışmalara katıldı. Diana Güler aynı zamanda tüp mide ameliyatı geçiren bireylere de ameliyat öncesi ve sonrası şeklinde psikolojik destek veriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal