Destan'ın Batuga'sı Edip Tepeli ve Eşi Ayşecan Tatari Kızının Doktorunun Attığı Çirkin Mesajı Sosyal Medyada İfşaladı

Ünlü çift Edip Tepeli ve Ayşecan Tatari, kızının doktoruyla karşı karşıya geldi. Soyal medyada o yazışmayı paylaşan Tatari'den sonra ortalık karıştı.

17.02.2022-09:51 - (Son Güncelleme: 17.02.2022-09:51) Destan'ın Batuga'sı Edip Tepeli ve Eşi Ayşecan Tatari Kızının Doktorunun Attığı Çirkin Mesajı Sosyal Medyada İfşaladı

Destan dizisiyle ekranlara gelen başarılı oyuncu Edip Tepeli, son zamanlarda ekranların en başarılı isimleri arasında yer alıyor. Birçok dizide rol alan ve oyunculuk performansını her seferinde farklı rollerle izleyiciye gösteren ünlü oyuncu, şu sıralar ATV ekranlarının en sevilen dizisi Destan'da rol oynuyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı ve her hafta yayınlandığı bölümle reyting sıralamalarının en üstüne yerleşen başarılı dizide ünlü oyuncu Batugan karakterine hayat veriyor. Gösterdiği oyunculuk performansıyla akıllar kazınan başarılı oyuncunun oyunculuk kariyeri dışında, özel hayatı da oldukça merak ediliyor. Bir zamanlar yayınlandığı döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisinin Duygu'su Ayşecan Tatari ile geçtiğimiz yıllarda evlenen Tepeli, mutlu beraberliğini halen daha sürdürüyor. Kısa zaman önce kızları kucağına alan ve ilk kez anne baba olmanın duygusunu yaşan ünlü çift, önceki gün inanılmaz bir paylaşımda bulundu. 

TATARİ: HASTASIYLA İLGİLİ YAPACAĞI DEDİKODUYU BANA ATMIŞ

Eski oyuncu Ayşecan Tatari, önceki gün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kızını doktor kontrolüne götüren ünlü oyuncu, sonrasında doktorunun yanlışlıkla kendisine mesaj attığını belirtti. Sosyal medya hesabından mesajı ifşalayan Tatari, ''Ay ömrümü yedi bu çocuk bugün benim. Aşırı sinir oldum'' şeklinde kurduğu sözlerini yayınladı. Tatari bu mesajı ifşaladıktan sonra kendi düşüncelerini de dile getirerek; ''Size de iyi akşamlar Aslı Hanım. Bakın, bu hanımefendi bugün Müjgan'ın göz ölçümünü yaptı. 1,5 yaşındaki kızım, daha önce hiç görmediği aletler karşısında korkup ağladı. Sonra da o günkü 'hasta'sıyla ilgili yapacağı dedikoduyu bana atmış yanlışlıklar. Nasıl? Buradan şunu çıkarabilir miyiz? Hasta gizliliği aslında çiğnenebilen bir haktır ve hastayken yaptıklarımıza dikkat mi etmeliyiz?'' ifadelerini kullandı. Bu mesajların ardından ise eski oyuncu Ayşecan Tatari, hastane yetkililerinin kendisiyle iletişime geçtiğini ve b u konuyla ilgileneceklerini söylediğini belirtti. 

edis tepeli ayşecan tatari

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal