Yıllar Sonra Fazla Kilolarından Kurtulan Ünlü Oyuncu Ata Demirer'in Son Halini Görenler Tanımakta Güçlük Çekti

Ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer'in son hali hayranlarını ve yakınlarını şaşklınlığa uğrattı. İşte Demirer'in o inanılmaz değişimi...

17.02.2022-09:23 - (Son Güncelleme: 17.02.2022-15:37)

Yer aldığı pek çok dizi ve filmin yanı sıra yaptığı stand-up komedisiyle de birçok kişinin beğenisini kazanan ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer, yeni filminin hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Yetenekli oyuncu ve komedyen Demirer yıllardır canlandırdığı çeşitli karakterlerle ekran başındaki izleyiciye türlü türlü komediler sunarak herkesin yüzünü güldürmeyi başarıyor. Genellikle beyaz perdede işler yapmayı seven ünlü oyuncu bu kez de yeni filmi için kollarını sıvadı. Başarılı oyuncu ''Bursa Bülbülü'' ismini verdiği filmi için hazırlıklarını sürdürürken, ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı takipçilerini şaşkınlığa uğrattı. 

ÜNLÜ OYUNCU ADETA ERİDİ

Ekranların sevilen oyuncusu Ata Demirer, yer aldığı pek çok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınmayı başardı. Ünlü oyuncu Demirer, bugüne de canlandırdığı birbirinden farklı karakterlere hayat vererek ekran başındaki izleyiciye de seyir keyfi yüksek filmler sundu. Verdiği uzun aranın ardından yeniden beyaz perdeye gelmek için hazırlıklara başlayan ünlü oyuncu Ata Demirer, bu kez yaptığı işle değil de özel hayatıyla gündeme geldi. Yetenekli oyuncu sağlıklı beslenme yolunda girdiği yolda 140 kilodan 90 kiloya düşerek inanılmaz bir değişim yaşadı. Başarılı oyuncunun yaşadığı bu değişim başta yakınları olmak üzere tüm takipçilerinin de ağzını açık bıraktı. Yaklaşık 50 kilo verdiği söylenen ünlü oyuncunun sosyal medyadaki paylaşımı da, bu iddiayı doğrular nitelikte oldu. Paketli gıdaları hayatından çıkaran Ata Demirer, bu süreçte spor olarak da yüzmeyi seçti. 

ata demirer

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal