Deniz Seki'nin Hülya Avşar Savunması Herkesi Şaşırttı! Ünlü Şarkıcı Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu

Altın Taç Ödül Töreni’nde ödüle layık görülen Deniz Seki, muhabirlere röportaj verirken çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcının Hülya Avşar’ı savunurken kurduğu cümleler magazin gündeminde çok konuşuldu.

09.04.2021-16:04 - (Son Güncelleme: 23.12.2021-12:15) Deniz Seki'nin Hülya Avşar Savunması Herkesi Şaşırttı! Ünlü Şarkıcı Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Altın Taç Ödül Töreni’nde ödüller sahiplerini buldu. Ödül alan isimler arasında başarılı şarkıcı Deniz Seki de vardı. Ünlü şarkıcı ödülünü almak için katıldığı törende yaptığı çarpıcı açıklamalar ile magazin gündemine damgasını vurdu. Muhabirlerin şarkıcıya Hülya Avşar’ın ekonomi yorumu ve Avşar kızına gelen tepkileri sorunca Seki öyle açıklamalarda bulundu ki, kimse ne dediğini anlamadı. İşte o haberin görüntüleri ve detayları…

DENİZ SEKİ’NİN HÜLYA AVŞAR SAVUNMASI

Kız çocuklarının eğitimine dikkat çeken ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Altın Taç Ödül Töreni’nde, Onur Ödülü başarılı şarkıcı Deniz Seki’ye verildi. Ünlü şarkıcı ödülünü almak için katıldığı tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başarılı şarkıcıya son zamanlarda gündemden düşmeyen Hülya Avşar’ın ekonomi yorumu ve ünlü sanatçıya gelen tepkiler soruldu. Avşar kızı; ‘’ ‘’Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?' falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi, insanlar olarak bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum’’ demişti. Ünlü sanatçının bu açıklamalarından sonra kuş sütünün eksik olduğu kahvaltıda fotoğraflarının yayılması ise sanatçıya gelen tepkileri artırmıştı. Bunun üzerine Seki’nin verdiği yanıtlar herkesi şaşkına çevirdi. Deniz Seki, Hülya Avşar’ın arkasında durarak; ‘’Hülya Avşar’a laf söyleyenin böyle ayağını ısırırım, elini ısırırım. Hülya Avşar çok özel bir kadındır. Hülya Avşar hakkında konuşanı gerçekten ısırırım yani. Harbi ısırırım ve ısırığımda çok kuvvetlidir’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

deniz seki hülya avşar savunması

DENİZ SEKİ SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

Katıldığı ödül töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlamak için kamera karşısına geçen Deniz Seki, yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcının Hülya Avşar’ı desteklerken kullandığı cümleler, hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde çok konuşuldu. Hülya Avşar’a gelen tepkilere karşılık ünlü sanatçının arkasında olduğunu belirten cümleler sarf eden Seki; ‘’Hülya Avşar'a laf söyleyenin böyle ayağını ısırırım, elini ısırırım. Harbi ısırırım ve ısırığım da çok kuvvetlidir’’ diyerek herkesi şaşırtan savunmasını yapmıştı. Ünlü şarkıcının bu yorumu sosyal medyada da alay konusu oldu. Açıklamaları çok konuşulan Deniz Seki’nin sarf ettiği son cümlelerden sonra bir şey deyip demeyeceği ise merak konusu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal