Hülya Avşar Eski Aşk Üçgenine Hapsoldu! Ünlü Şarkıcıya İbrahim Tatlıses Sahnede Aşkını İlan Etti

Son zamanlarda konserlerde giydiği dekolteli kostümler ve yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Hülya Avşar, yine bir bomba daha patlattı. Ünlü şarkıcı eski aşkı Sadettin Saran hakkında konuşurken, İbrahim Tatlıses sessiz kalamadı…

21.05.2021-14:02 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-09:56)

Sesi, güzelliği ve oyunculuğuyla yıllara meydan okuyan Hülya Avşar, son zamanlarda sahne aldığı konserlerle adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Oyunculuğu, şarkıcılığı ve spor aşkının yanı sıra ünlü sanatçı sahnedeki kostüm seçimleriyle hayranlarını mest ediyor. Geçtiğimiz günlerde tekrar sahneye çıkan Avşar, elbisesinin altına giydiği jartiyer sebebiyle çok konuşuldu. Güzel sanatçı kıyafet seçimlerinin yanı sıra kusursuz fiziğiyle de dikkat çekiyor. Yıllara meydan okuyan güzelliği ile Hülya Avşar, hem kariyeri hem de özel hayatı en çok merak edilen ünlüler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde güzel sanatçının eski aşkı Sadettin Saran'ın, kitabında sarf ettiği sözler Hülya Avşar’ın hedef olarak algılanmasına neden oldu. Saran’ın kaleme aldığı ‘’İçimdeki Dağ’’ isimli kitapta hayatından ve ilişkilerinden söz ettiği kısım Avşar kızını hatırlattı. Saran’ın; ‘’ Bazı ilişkilerim günlerce magazin basınını meşgul etti, bazısı duyulmadı bile. Bana özel kalsın isterdim. Duygularımı, yorumlar altında yaşamak yorucuydu’’ sözleri büyük bir pişmanlık olarak algılandı. Bu sözlerden sonra üstüne alınan Avşar kızı ise yaptığı açıklama le magazin gündemini derinden sarstı.

AVŞAR: PİŞMAN DEĞİLİM

Sadettin Saran’ın kaleme aldığı kitapta yer alan cümleler, okları on yıl önce aşk yaşadığı Hülya Avşar’a çevirdi. Saran’ın pişmanlık dolu sözleri magazin gündemine düşünce, Avşar kızını Yeniköy’de yakalayan muhabirler bu durumu ünlü sanatçıya sordu. Avşar kızı ise ‘’Ben yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim’’ yanıtını vererek herkesi şaşırttı. On yıl önce yaşanan aşkın yıllar sonra tekrar gündeme gelmesi ise gözleri yeniden Saran-Avşar ilişkisine çevrilmesine neden oldu. Bu olayın üzerinden çok geçmeden ise İbrahim Tatlıses bir açıklamada bulundu.

hülya

İBRAHİM TATLISES: CANIMI İSTESİN CANIMI VEREYİM

Altın Kelebek’te ‘’Yaşam Boyu Onur Ödülü’’ ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’e verilmişti. Tatlıses’e verilen bu onur ödülü hem sosyal medyada hem de ünlüler camiasında büyük bir yankıya sebep olmuştu. Ünlü şarkıcının hayatına giren kadınlara psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamış olması, onur ödülüne layık olmadığına yönelik düşüncelerin hızla yayılmasına sebep olmuştu. Yıllarca birlikte sahne alan ve Tatlıses’in aşık olduğu bilinen meslektaşı Hülya Avşar ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada eski dostunun yanında durmayı tercih etmişti. Kimse sütten çıkma ak kaşık değil diyen Avşar kızına ise eski aşkı çıktığı sahnede övgü dolu sözlerle teşekkür etti. Uzun bir aranın ardından gazinoda sahneye çıkan İbrahim Tatlıses uğruna şarkı yazdığı aşkı Avşar kızına; ‘’Hülya, canımı istesin canımı veririm, onun mavi gözleri için seslendiriyorum’’ diyerek ‘’Mavi Mavi’’ şarkısını herkesin huzurunda seslendirdi. Sadettin Saran’ın aktardığı pişmanlık itirafından sonra, eski aşkına kavuşamayan Tatlıses’in bu açıklamaları deyim yerindeyse yeri yerinden oynattı. Güzel şarkıcının bu sözlere karşılık bir şey deyip demeyeceği ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Eski aşkların Hülya Avşar hakkında söylemleri ise daha çok konuşulacağa benziyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal