Ünlü Şarkıcı Ayça Tekindor'un Köpek Saldırısına Uğrayan Çocuğa Karşı Yaptığı Açıklamalar Takipçilerini Çıldırttı!

Gaziantep’te 4 yaşındaki kız çocuğuna iki pitbull cinsi köpeğin saldırması sonucu, küçük çocuk hastanede yaşam mücadelesi veriyordu. Ünlü şarkıcı Ayça Tekindor’un konuyla ilgili yaptığı yorumu herkesi çıldırttı.

23.12.2021-11:28 - (Son Güncelleme: 23.12.2021-11:46)

4 yaşındaki küçük kız çocuğu, iki pitbull cinsi köpek tarafından saldırıya uğradı. Gaziantep’te meydana gelen olay sonrası sosyal medya ayağa kalktı. Küçük kız çocuğu saldırı sonrasında hastanede mücadele verirken, o görüntülerin yayılması ortalığı karıştırdı. Hayati tehlikesi bulunun çocuk için sosyal medya ayağa kalkarken, 2004 yılında çıkardığı şarkılarıyla pop müziğine damgasını vuran şarkıcı Ayça Tekindor’un yaptığı açıklama sonrası takipçileri çıldırdı. Küçük çocuğun hayatını yok sayan şarkıcı, köpeklerin yaşaması gerektiğine dair söylemlerde bulununca, ünlü şarkıcıya yorum üstüne yorum yağdı. Gelen tepkilere yine aynı tarzda cevap veren şarkıcı, kullandığı ifadelerle herkesi çılgına çevirdi. 

AYÇA TEKİNDOR: HEPİMİZ ÖLELİM HAYVANLAR YAŞASIN

Gaziantep’te iki pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan ve hayati tehlikesi bulunan dört yaşındaki kız çocuğu için herkes ayağa kalktı. Sosyal medyada art arda gelen yorumların ardından şarkıcı Ayça Tekindor’un yaptığı paylaşım ortalığı kızıştırdı. 2004 yılında çıkardığı ‘’Yıkılıyor’’ şarkısı ile pop müziğine damgasını vuran ve şarkısı dilden dile yayılan şarkıcının açıklamaları, takipçilerinin akıl tutulması yaşamasına neden oldu. Tekindor; ‘’ Bak bir daha sek söylüyorum: Hepimiz ölelim, hayvanlar yaşasın ! Önüme şu köpek saldırıları, yok pittbul vahşiymiş bilmem ne salak salak haberleri düşürenler, beğenenler, etkileşimde bulunanlar dahil herkesi engelleyeceğim. Fenalık bastı ! Buna "Ama çocuklar" diye yorum yapanları da’’ dedi. Bir döneme damgasını buran Ayça Tekindor’a tepkiler ise sosyal medyada çığ gibi büyüyor.

ayça tekindor köpekli saldırı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal