Dele Alli Bıçaklı Hırsızlarla Kavga Etti

Tottenham'ın yıldız oyuncusu Dele Alli'nin evine hırsız girdi. Eli bıçaklı soyguncularla yumruklaşan İngiliz oyuncunun, hafif şekilde yaralandığı bildirildi.

14.05.2020-12:51 - (Son Güncelleme: 14.05.2020-17:26) Dele Alli Bıçaklı Hırsızlarla Kavga Etti
Tottenham’da top koşturan Dele Alli, dün gece korkunç bir olay yaşadı. İngiliz medyasında yapılan haberlere göre, İngiliz oyuncunun Londra'daki evine giren eli bıçaklı iki hırsız, soygun yaptı.
Coronavirüs salgını zamanlarında evinde kalan Alli'nin yanında, sevgilisi ile birlikte kardeşi Harry Hickford ile kız arkadaşı ve bir başka arkadaşı da kalıyordu.
SOYGUNCULARLA DÖVÜŞTÜ
24 yaşındaki futbolcuyu tehdit eden soyguncuların, kargaşa halinde yıldız futbolcuya yumruk attığı aktarıldı. Hafif şekilde yaralanan Alli'nin, durumunun ciddi olmadığı belirtildi.
MÜCEVHER VE SAAT ÇALDILAR
Evden mücevher ve saatler çalan hırsızların güvenlik kamerasına yakalandığı ve olayla alakalı soruşturma başlatıldığı ifade edildi.
‘DEHŞET VERİCİ BİR OLAYDI’
Dele Alli, kişisel Twitter hesabından yolladığı paylaşımda, "Mesajlarınız için çok teşekkürler… Dehşet verici olay ama hepimiz iyiyiz. Desteğiniz için minnettarım." cümleleri yer aldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal