Dean Smith: 'Sanırım Samatta Fenerbahçe'ye İsteksizce Gitti'

Aston Villa’nın teknik adamı Dean Smith, Samatta'nın ayrılmasına çok üzüldüğünü belirtti ve eski futbolcusuna yeni kariyerinde başarılar diledi.

29.09.2020-12:05 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-13:15) Dean Smith: 'Sanırım Samatta Fenerbahçe'ye İsteksizce Gitti'

Aston Villa Teknik Patronu Dean Smith, Mbwana Samatta'nın Fenerbahçe'ye transferinin sonrasında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Smith,"Bence bu doğru bir karar oldu. Aston Villa'da dakika garantisi veremezdik, ayrıca as forvet olacağına inandığımız Ollie Watkins için Brentford'a 30,8 milyon euro bonservis bedeli ödedik. Keinan Davis de yeni bir sözleşme imzaladı ve Wesley'in de yeni yılda sakatlıktan dönmesini bekliyoruz. Oyuncu stoklayacak durumumuz yok." ifadelerini kullandı.

'SANIRIM İSTEKSİZCE GİTTİ'

Mbawana Samatta'nın Fenerbahçe'ye transfer olmasıyla alakalı cümlelerini sürdüren Mbawana Samatta, "Fenerbahçe'den teklif aldık ve kabul ettik. Sanırım Samatta isteksizce gitmeyi kabul etti. Burada çok fazla katkı yapamadığı için hepimiz üzüntü yaşadık. Çünkü iyi bir oyuncu ve iyi bir insan. Ama kulüp böyle bir karar aldı ve şimdi Fenerbahçe'de başarılı olmasını diliyoruz." şeklinde konuştu.

Aston Villa'nın 10,5 milyon Euro’ya Genk'ten kadrosuna kattığı Samatta, İngiliz kulübünde 16 karşılaşmada 2 gollük performans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal