Darülaceze'de Kurban Bayramı Ziyaretleri Yüzleri Güldürdü

Kurban Bayramı vesilesiyle Darülaceze Darülaceze sakinleri yakınları ile hasret giderirken, bahçede düzenlenen etkinlikte güzel ve eğlenceli anlar yaşandı.

20.07.2021-18:11 - (Son Güncelleme: 20.07.2021-18:11) Darülaceze'de Kurban Bayramı Ziyaretleri Yüzleri Güldürdü

Darülaceze’de kurban bayramı vesilesi ile güzel anlar yaşandı. Okmeydanı'nda yer alanDarülaceze, Kurban Bayramı'nda birinci derece yakınlar için ziyarete açıldı. Sınırlı sayıda ve yalnızca 15 dakikalığına ziyaretçi kabul eden Darülaceze'nin bahçesinde eğlence düzenlendi. Yakınlarını görmeye gelenler birçok fotoğraf çektirip, dans etti. 

ŞARKILAR EŞLİĞİNDE BAYRAMLAŞMA 

Tam kapanma nedeniyle Ramazan Bayramı'nı buruk geçiren sakinler, Kurban Bayramı'nda yakınlarıyla hasret giderdi. Darülacezede bulunanlar, yakınları ile tesis bahçesinde bol bol sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Sakinler düzenlenen eğlencede birbirileriyle bayramlaştı, şarkılar söyledi, dans etti. Darülaceze içerisindeki tesiste bağışçıların kurbanları kesildi. 

'BUGÜN BİZİM İÇİN GÜZEL BİR GÜN'

78 yaşındaki Nazif Kara, çocuklarının hala geldiğini belirterek ‘Bugün hakikaten güzel bir gün bizim için. Çoluk çocuk geliyorlar bizi mutlu ediyorlar. Sevinçli bir gün yaşıyoruz’ ifadelerini kullandı. 74 yaşındaki Ayşe Selma Ünal, çok mutlu olduğunu dile getirerek ‘Her şey güzel, eğleneceğiz inşallah. Kardeşimi bekliyorum, arkadaşlarımı bekliyorum, akrabalarım var gelir. Mutluyum, huzurluyum’ ifadelerini kullandı. 

'BENİM ZİYARETÇİM PEK GELMEZ' 

66 yaşındaki Fatma Leyla Argon ise pek ziyaretçisinin gelmediğini ama bayram olduğunu için sevincini dile getirerek ‘Mutluyum bayram olduğu için. Benim ziyaretçim pek gelmez, aşı olmadılar daha onun için gelmezler, HES kodları yok, buraya girerken soruyorlar." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal