Danilo Zanna Eşi Tuğçe Demirbilek'i Aldattı mı? Boşanmanın Perde Arkası Aralandı

MasterChef Türkiye’nin en sevilen jürilerinden İtalyan şef Danilo Zanna, şimdilerde gündeme boşanma davası ile geliyor. Eşi Tuğçe Demirbilek’in 1 milyon Euro’luk tazminat talebiyle askıya alınan dava, Zanna’nın başvurusu ile tekrar gündeme geldi.

08.12.2021-10:18 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:42)

Ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye, TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Yarışmacılar her hafta büyük ödüle daha da yaklaşmak için canla başla mücadele ederken, jüri üyelerinden geçerli not alan tabaklar finale bir adım daha yaklaşmayı başarıyor. Televizyon ekranlarının en sevilen yemek yarışmasının jüri üyelerinden Danilo Zanna ise şu sıralar gündeme yemekten bağımsız bir konu ile geliyor. İtalyan şef Danilo Zanna eşi Tuğçe Demirbilek’ten boşanabilmek için varını yoğunu ortaya koymak için teklifler sunmaya devam ediyor.

DANİLO ZANNA BOŞANMA HAMLESİNİ YAPTI

Sempatikliğiyle Türk halkının sempatisini kazanan İtalyan şef Zanna, son zamanlarda şefliğinden ziyade eşi Demirbilek ile arasındaki boşanma davası çekişmesi ile gündeme geliyor. Çift geçtiğimiz aylarda dokuz yıllık ilişkilerini sonlandırma kararı almış, bu haberi de sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşım ile takipçilerine duyurmuşlardı. Geçtiğimiz gün anlaşmalı boşanma davasının detaylarına ilişkin bilgiler ise basın mensuplarına ulaştı. Edinilen bilgilere göre anlaşmalı olarak boşanmak isteyen çift mal paylaşımı konusunda anlaşamayınca boşanma davası da askıya alınmıştı. Ünlü şef eşi Tuğçe Demirbilek’ten boşanmak için Etiler’ki evini, oğlunun velayetini ve eğitim masraflarını, aylık 20.000 TL nafaka ücreti ve eşi Demirbile’e 500 bin Euro vermeyi teklif etmişti. Tüm bu şartlarda anlaşamayan çift, Tuğçe Demirbilek’in 1 milyon Euro’luk tazminat istemesi ile sekteye vurmuştu. İlk hamle ise ünlü şef Zanna’dan geldi.

ZANNA EŞİ TUĞÇE DEMİRBİLEK’İ ALDATTI MI?

Geçtiğimiz aylarda anlaşmalı boşanmak için masaya oturan Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek çifti mal paylaşımı konusunda anlaşamamıştı. Zanna boşanmak için davayı resmen açmış bulundu. Eşi ile anlaşamayan Zanna, edinilen son bilgilere göre boşanma davasını açtı. Danilo Zanna eşine "Mal Davası" ve "Suç işleme ve Haysiyetsiz hayat sürme nedeni ile boşanma" maddelerince dava açtı. İsmi farklı kadınlarla anılmaya başlanan Danilo Zanna’nın eşini aldattığı yönündeki haberleri ise kulaktan kulağa hızla yayılan haberler arasında yerini almaya başladı. İsmin paylaşmak istemeyen kaynaklara göre Zanna’nın boşanmak için bu kadar ecele etmesinin sebebi ise orada yatıyor…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal